Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho muzou byt papiry v depozitu?

Od: lift odpovědí: 8 změna:

jak dlouho muzou byt papiry v depozitu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

1x
Dokud nikdo nezmění zákon?Já je tam mám 7 let a nic
lift
hodnocení

aha tak diky

macka80*
Nemusíte děkovat,můžete udělit body za dobrou odpověd

Macko

za dobrou odpověď následuje ohodnocení

1*

oskarek*
hodnocení

0x

ted může byt auto v depozitu poze 1rok a musi met platnou technickou ti co to mají dlouho v depozitu tak to automaticky vymazali z evidence měl sem tam auto taky a kdyz sem si to zjištoval tak mi na okresu bylo zdeleno ze v evidenci není.tak pozor na to

nespokojenyurednik

Nechápu kdo a na základě čeho Vám auto vymazal z evidence, myslím že je to hloupost.

oskárku, ale to tak určitě není, mýlíte se, nebo máte špatné informace.

Vozidlo nemusí mít platnou technickou. Až když pro něj pujdete, tak platná STK a další věci.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Vozidlo může být dočasně vyřazeno jak dlouho budete chtít, za 12 měsíců zaplatíte správní poplatek 100,- Kč, pak budete muset žádat každých 6 měcíců o prodloužení dočasnho vyřazení o dalších 6 měsíců, za správní polatek 50,-Kč. Tedy celkem stovku za rok. Donekonečna, tolikrátk, klikrát budete chtít. Pokud jste auto dočasně vyřadil před 1.7.2006, můžete ho tam mít věčně, po tomto datu Vám budou při ukončení dočasného vyřazení které trvalo déle než rok vyměřeny správní poplatky za překročení lhůty 12 měsíců zpětně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]