Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace vozidla na cistopis TP

Od: petronaldo odpovědí: 5 změna:
Dobry den, vcera jsem koupil ojete vozidlo, ktere bylo privezene z Nemecka. V CR budu prvnim majitelem, dostal jsem cistopis velkeho technicaku, mam emise, STK, evidencni kontrolu i uzavrene povinne ruceni. Chybi mi pouze registracni znacky, nemam ani docasne, takze nemohu jezdit.
Bohuzel se vubec v administrative nevyznam, muze mi prosim nekdo jako triletemu diteti vysvetlit, na jaky konkretni urad musim jit (v Praze), co konkretne musim udelat, jake formulare vyplnit atd? Mockrat dekuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

nechcete se podívat na webové stránky svého magistrátu? nebo zvednout teklefon? Některá pracoviště fungují i tak že se dá i elektromniocky objednat, jinde se odebírají pořadové lístečky a je to na půl dne...buď do jungmannovy ulice nebo do stodůlek - jeremiášova, ale Praha má asi pracovišt, jde o to kde bydlíte

doplněno 01.03.13 13:38:

stk-bohdalec.cz/...

například tady se dá sjednat návštěva, přihlášku k registraci si vyplníte na místě

doplněno 01.03.13 13:39:

praha.eu/...

petronaldo
Objednam se, ale potrebuji vedet, jak se presne jmenuje ukon, ktery potrebuji udelat, a jake k tomu potrebuji formulare, ze bych se je vytiskl a predvyplnil, abych treba necekal zbytecne u jine prepazky, kde to, co potrebuji, nedelaji :)
nu*

registrace, a přihláška k registarci, a je to papír A3 přeložený napůl, ten si jen tak nevytisknete

doplněno 01.03.13 14:04:

když tam přijdete s předstihem tak si vyplníte přihlášku na místě, je to na 10 minut

petronaldo
Tiskopis " Přihláška k registraci vozidla do registru silničních vozidel", formát A3 – čtyřstránkový (dvoulistový) – skl. č. 35
Tiskopis " Přihláška k registraci vozidla do registru silničních vozidel", formát A4 – dvoustránkový (jednolistový) – skl. č. 35
Takze tyto dva formulare, ze? Alespon co jsem pochopil z webu magistratu :)
Moc dekuji za pomoc.
nu*

Vím že je to pro vás nepodstatné, ale obálku spisu vašeho auta tvoří právě tato přihláška k registarci, je to A3 přeložená napůl, a do tého obálky se postupně vkládají všechny další dokumenty po celou dobu životnosti auta.

Na web magistrátu by to někdo musel napsat, ale web tvoří lidé kteří nikdy neseděli u přepážek. Klidně si vytisknětě A4 ať se s tím paní v okénku popere a sešívačkou si to desetkrát přišije k další A4...nebo k A3 aby měla "obálku" spisu

Stejně budete ma úřdu čekat a tam si vše můžete vyplnit v klidu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]