Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Měl bych dva dotazy ohledně Pitbike.
1. Mám přetržené drátky na cívce. Mohu je jen spojit, zakroutit a zaizolovat s CDI lepíci páskou? Byly tam zápatky na zastrčení ty se mi urvaly. Jenom na test zda vůbec motor funguje bych to potřeboval zkusit, proudila by elektřina kdybych je skroutil k sobě a přelepil páskou?
2. V karburátoru jak je jehla tak na ní je (byl) malej kousiček plechu kterej ji jisttil před vypadnutím (znehybněním) Resp. Pojístka. Bohužel jsem tu pojístku na jehlu také ztratil. Bylo by možné si vyrobit vlastní pojístku kterou bych tam zastrčil nebo tam musí být ta 'Speciální'?
Děkuji předem za rychlou odpověd, docela spěchám.
1. viz výše
2. nepíšeš jaký karburátor, vyrobit lze z plíšku a nebo pokud je místo, tak jsem to na Jawě chytal pomocí vnitřku elektrikářské čokolády (dutinka se šroubkem, plast jde sundat, nebo "rozbít")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.