Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas a prosim o vas nazor-kamarad m moznost koupit od souseda auto Citroen belingo najeto 250tis. vic o nem nevim-cenu jestli nafta nebo benzin nevim-ale budu vedet vic-pisnu...ptal se me na nazor ja francouske auto NIKDY vice!Mel jsem Renaulta a stacilo -vyhazene penize...ale mozna je pravda jina co si vy na to-vice hlav vice vi
?Dekuji
oprava Berlingo
Kamarád, provozák a hospodský, ho měl 10 let a denně s ním zavážel dvě hospody a dva stánky s kuřatama. Byl naprosto spokojen. Osobní zkušenost nemám...
no to se nedá takhle říct.. ono to je kus od kusu.. někdo je spokojeny, někomu se to sere každou chvíli, někdo je na francouze přímo alergický.. takže nějaky objektivní názor asi nedostaneš... je to bud a nebo.. a při tom nájezdu už je to docela riskantnější... pokud před prodejem majitel nevyměnil pulku auta tak to čeká toho nového :D
Ale on Renault a Citroen je nesrovnatelný. Myslím po stránce spolehlivosti a provozních nákladů. Sám jsem najezdil hromadu km s Partnerem, což je totožné auto s Berlingem a můžu jen chválit. Jezdil jsem s motory 1.9D - což je diesel bez turba, sice výkonem nepřekypuje, ale je to naprostý nezmar. Pak jsem jezdil s 2.0 HDi - to je daleko čipernější motor a taky no problem. Slabinou těchto aut je zadní náprava s torzními tyčemi - ale běžně vydrží cca 200.tkm a pak repase za 5.000 - což se dá přežit. Klidně bych do Berlinga nebo Partnera šel znovu.
Jak píše nade mnou-z motorem 1,9D je to pořádný dělník,žádný sprinter,jen prostě řádnou péči (mně na 405 umřel cca při milionu km!) .Jedna z mála slabin jak píše zase nade mnou je zadní náprava (pkd jsou zadní kola do štaflí tak je to na opravu!),ale už je lepší než byla na starších ,kde se musela měnit celá ramena!
doplněno 28.02.13 21:29:Ještě doplněk-pkd opravdu půjde o motor 1,9d či td (nebo v berle nikdy nemontovaná varianta 1,8) tak jde o jeden z nejlepších předkomůrkových dieselových motorů!
Mám nový peugeot partner (takřka totožná auta) bez problému , deně najezdí dost , renault je nejméně spolehlivý výrobce ale citroen a peugeot jsou spolehlivá a pohodlná auta. 250 000 km je dost ale na druhou stranu doma mám starý citroen berlingo po faceliftu (tedy ten se širokými světly) a má najeto něco kolem 340 000 Km a bez problému pořád jezdí a troufnu si říct že v pohodě by najelo dalších 150 000 Km , jsou to držáci a skvěli dělníci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.