Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je možné dát SPZ do depozitu, když je vozidlo v polopřevodu? Někde jsem slyšela, že to lze udělat tak, že získám plnou moc od původního majitele a pak to jde. Dál pak mám další otázku, když nechám vozidlo ekologicky zlikvidovat, můžu tu ekolikvidaci napsat na toho původního majitele nebo ne? jde mi o to, že jsme koupili havarovaný vůz na ND a původní majitel řekl, že si vozidlo nějak odhlásí, pak ale zjistil, že to nejde, tak ho nenapadlo udělat nic lepšího, než nás napsat do polopřevodu a doklady nám poslat. Jenže vůz je v nepojízdném stavu a my ho nechceme za 800,- přihlašovat a pak zase rovnou zrušit, nehledě na to, že bychom museli na evidenčku, což stojí další peníze-asi 250,-. Pojistku teď platíme, ale přijde nám to zbytečné, když vozidlo stojí na zahradě. Díky za každou radu
V polopřevodu to nejde dát značky do depozita jedině s plnou mocí od předchozího majitele pokud budete dělat likvydaci tak zase na něho ale předem se sním musíte domluvit jinak by jste musely dokončit převod pokud se sním nedomluvíte nebo si napsat plnou moc za něho přečtěte si ještě rubriku AUTO MOTO
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.