Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda 1,9D - Kontrolka AUTOBATERIE

Od: sazinek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, vcera jsem jel nakoupit, cestou tam vse ok nic nesvítilo a po nastartovani kdyz jsme odjizdeli zacala svitit kontrolka autobaterie a furt svitila. Pak jen 1 zhasla do ty doby nez jsem nekde projel nejakyma louzema od snehu a ted zas furt sviti. Pres noc jsem dal autobaterii na nabijecku, dle ni byla vybita. Rano to hur chytlo jakoby na 3 a pak se nejak srovnala felda a vrcela.

Je mozny alternator? Jo jinak od ty doby nejde nahon tachometru od ty chyby co sviti na pristrojovce. Pritom auto sviti,blika atd vse.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd*
hodnocení

0x

Nedobíjí = alternátor, upadlý drát apod.

cobrak*
hodnocení

0x

Zkus si poslechnout řemen, jestli jakoby nepíská. To by znamelo, že prokluzuje. Stačí ho jen usušit a potřít křídou. Bylo by to možné, když jsi projel louží. S tím tachometrem, asi se Ti uvolnil náhon, to se stává. Sundej černou část palubní desky a s ním vycvakni i štít přístrojů. Za tachometrem je černý kabel (=náhon), tak ho tam nasaň zpět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]