Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vcera jsem jel nakoupit, cestou tam vse ok nic nesvítilo a po nastartovani kdyz jsme odjizdeli zacala svitit kontrolka autobaterie a furt svitila. Pak jen 1 zhasla do ty doby nez jsem nekde projel nejakyma louzema od snehu a ted zas furt sviti. Pres noc jsem dal autobaterii na nabijecku, dle ni byla vybita. Rano to hur chytlo jakoby na 3 a pak se nejak srovnala felda a vrcela.
Je mozny alternator? Jo jinak od ty doby nejde nahon tachometru od ty chyby co sviti na pristrojovce. Pritom auto sviti,blika atd vse.
Zkus si poslechnout řemen, jestli jakoby nepíská. To by znamelo, že prokluzuje. Stačí ho jen usušit a potřít křídou. Bylo by to možné, když jsi projel louží. S tím tachometrem, asi se Ti uvolnil náhon, to se stává. Sundej černou část palubní desky a s ním vycvakni i štít přístrojů. Za tachometrem je černý kabel (=náhon), tak ho tam nasaň zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.