Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabia combi - rozbitý zámek u řidiče

Od: loluciss odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, u mojí Fabie mám obyčejné zamykaní (ne central). Od včerejška nelze zamknout dveře u řidiče, klíček prokluzuje a dveře nejdou odemknout, ani zamknout. Prosím o rady, jak by toto šlo vyřešit bez návštěvy autoservisu? Děkuji za info, přeji příjemný den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na octavii, mi tohle dělala praskla vložka, dá se vyndat bez rozebírání dveří, je tam jeden šroub z boku který tu vložku drží. Přímo škoda prodává opravnou sadu na vložku zámku, stojí to pár korun, opravit to lze doma, jen je boj tam správně natočit tu pružinu.

erikch*
hodnocení

2x

jestli je míněno "prokluzováním" protáčení-bude problém mechanický(převod ze samotného zámku na táhlo k mechanismu dveří),takže tradá rozebrat tapec a uvidíte sám,kde je chyba...

loluciss
hodnocení

Velice děkuji za radu! Jste moc laskavý, děkuji za Váš čas. Přeji příjemný den

hodnocení

2x

kolega z práce má krátkou,dělalo mu to totéž.Musel vyměnit zámek,mně na xantii taky-stačila výměna vložky zámku .

hodnocení

0x

dělal jsem to asi pře dvěma měsíci, je zlomená taková tyčinka e-nahradnidily.cz/... stačí rozebrat kliku torxem nebo imbusem z boku dveří a vyndat kliku a vyměnit tuto tyčinku

erikch*

majo78-jen technická-thorx a imbus jsou zároven nezaměnitelné,stejně jako třeba jako thorx a tisícihran(to lze jen sadou Gearlock)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]