Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vázne otevírání kapoty R. Laguna

Od: soukenik odpovědí: 2 změna:

Dobrý den u vozidla renault laguna 1.9 tdi mi vázne otevírání přední kapoty od motoru, jokoby se zasekává, podaří se mi to otevřít až na poněkolikátý pokus. V čem tam může být chyba a jak ji odstranit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

chyba bude někde v mechanismu-táhlo zevnitř kabiny chodí bez problému? Pokud jo,bude problém v samotném "spasování" zámku na kapotě a dosedacího mechanismu v chladičový příčce...Ono stačí,že vám někdo při tahu z hospody hupsne na kapotu tělěm(které už má problém nad ránem udržet ve vzpřímené poloze)...Každopádně obojí má vůli-povolit šroubky a spasovat,při té příležitosti očistit a promazat celý mechanismus včetně pružinky...

Tak tak,a ještě doporučím,teda pokud to jde,udělat náhradná táhlo!Mám to lanky a po zkušenostech když se přetrhne tak je docela problém,tak jsem si dal ještě jedno lanko,které končí ukryté pod přídí a v nouzi lze kdykoliv kapotu bez násilí otevřít!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]