Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se poradil ohledně Škody Fabie 1,4 16V (rok 2002).
Poslední dobou se mi stane, že se rozsvítí kontrolka EPC a kontrolka motoru a zhasne mi sám motor.
Po nastartovaní kontrolka EPC nesvítí, ale zůstane svítit kontrolka motoru, která zhasne třeba až za 2 dny.
Možná by to mohlo být brzdovým spínačem, ale nejde mi do hlavy, že by to samo vypnulo motor...
Prosím pěkně o Vaše názory.
Z vlastní zkušenosti, taky mě toto dělalo, nechal jsem vyčistit škrtící klapku (250Kč melouchem) a mám již půl roku pokoj.
Hrozně mě vadilo, že vyřadím rychlost motor zakolísá, spadnou otáčky rozvítí se EPS a někdy motor i zhasnul..nejhorší to bylo v koloně a u semaforu.
Nechal jste si načíst závady?
doplněno 25.02.13 14:32:ano, najde to v historii.
bacha neznám Vašeho známéjho, ale taky mě chtěli vyměnit váhu vzduchu, pak čidlo snímače...
nechal jsem jen vyčistit škrtící klapku..
Prozatím nenechal... nejsem jeden z těch co dají hned tisicovku za to aby mi nekdo jen zdělil, že je to to či ono... zatím se mi vždy podařilo to nějak jinak udělat
Snažím se sehnat známeho, jestli mi to napíchne... ten by mohl chtít snad jen stovku
Taky si nejsem jistý, zda to zrovna musí svítit, když za ním přijedu, nebo je v tom diagnostickém programu nějaká historie závad...
tak sem si na to daval pozor... na krizovatce se rozjedu na odboceni do leva... davam prednost tem co jedou naproti mne rovne... vyhodim rychlost... na volnobehu mi auto lehce skubne a vyleti kontrolky EPC a motru... ihned spadnou otacky a motor zhasne
po prvnim, nebo dalsim nastartovani zhasne kontrolka EPC ale motor sviti dal... brzdovky sviti normalne
tak... z duvodu vlastni bezpecnosti i jinych jsem obvolal par lidi a podarilo se mi zajet do servisu, kde mi na to hned koukli...
nevim jestli je skrtici klapka to same jako senzor tlaku vzduch, ktery udajne udava ridici jednotce info kolik paliva je treba...
hlasena chyba byla prave do obasti tlaku vzduchu... vyndali mi onen senzor tlaku vzduchu a ukazali ze je hodne spinavy... vycistily a dali zpet... zkontrolovali par veci v motoru, pak pres diagnostiku kontrola a hotovo
cenu 600,-Kc jsme si vicemene domluvily predem... 300,- napojeni na diagnostiku (to jsem vedel uz pres telefon) 300,- za demontaz, vycisteni a montaz (domluvily jsme se pred tim nez otevreli motor).
melo by to byt v poradku, pokud ne mam hned zavolat...
dekuji za Vase prispevky
Moje zkušenost s Fabia II z července 2022 - rozsvítila se kontrolka EPC a po ujetí asi 20 km se rozsvítila i kontrolka motoru. Závada byla ve spínači brzdových světel u brzdového pedálu (zasekl se). Po jeho zprovoznění zhasla kontrolka EPC okamžitě po dalším nastartování a po ujetí zase asi 20 km a dalším startu zhasla i kontrolka motoru. Na domluvenou diagnostiku a smazání závady už jsem proto ani nejel. Mechanik se kterým jsem to domlouval mi potvrdil, že to bude všechno tím a další závadu by nehledal, když kontrolky už nesvítí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.