Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG kontrolka pípá při nastartování i vypnutí

Od: accept* odpovědí: 2 změna:

Zdarec,

poradí někdo při nastartování auta který je na LPG mě asi 3x pípne kontrolka které měří plyn v nádrži, a to samé udělá když motor vypnu.Na servisku LPG jedu po najetí ještě 3 tis.km

díky za rady *placni*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Řekl bych, že není úplně jedno, jaký máte systém LPG. Já mám v Octávce např Tartarini a od montážní firmy jsem dostal i návod k použití. Ovšem Vámi uvedené pípání tam nepopisují. Takže doporučuji obrátit se na montážní firmu a barvitě jim problém vylíčit. Jistě budou znát kvalifikovanou radu bez ohledu na to, kdy máte jet na servisku

momo*
hodnocení

2x

Dobrý den. Tady: lpg-autogascentrum.cz/... odpovídá technik a odborník na LPG. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]