Nejste přihlášen/a.
dnes po odjeti zůstaly na zemi v čerstvě navátem sněhu po mém autě žluté kapky v prostoru pod motorem. Neví někdo prosím o co by se mohlo jednat? v ostřikovači mám zimní kapalinu modré barvy tak tu jsem vyloučil. Jen ještě dodám že se jedná o vw polo z roku 95
taky mě hned napadlo neochcal to pes,spíš bych to viděl na spínu od motoru,nebo olejíček pokud je to mastné,fridex je sladkej,brzdovka taky dělá takové mastn fleky,co ze serva?
když by to dělalo mastnej flek bude to provozní kapalina,koukni pod auto musí to být vidět když už to jde na zem
ta brzdovka mě taky napadla. ale ty kapky byly spíše uprostřed a kdyby to byla brzdovka tak by to bylo spíše někde u kol nebo se pletu?
Ne nezbytně, pokud by sákla a kapala někde v prostoru hlavního brzdového válce, pak by mohla stékat někde po plechu až třeba pod prostředek auta, nevím neznám motorový prostor u Pola. Ale tak neni nic jednodužšího, než zkotrolovat nádržku brzdové kapaliny, zda neubývá.
Jo, olej z okruhu klimatizace by to mohl byt, ale ze by tohle auto z 95 melo funkcni klimu? To by me prekvapilo.
jarda3-nedávno jsem porcoval jednoho 525 Bafíka z roku 90,který asi tři roky stál-a jak tak povoluju potrubí klimy z kompresoru-pšouk a jelo to ven-čili okruh klima byl celou dobu pod tlakem,bez úniku (což mne taky překvapilo),čili divit se,že by u Pola z 95 nefungoval(netěsnil) okruh s chladivem...,proč ne?!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.