Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlutá kapalina pod autem

Od: jonky26® odpovědí: 16 změna:

dnes po odjeti zůstaly na zemi v čerstvě navátem sněhu po mém autě žluté kapky v prostoru pod motorem. Neví někdo prosím o co by se mohlo jednat? v ostřikovači mám zimní kapalinu modré barvy tak tu jsem vyloučil. Jen ještě dodám že se jedná o vw polo z roku 95

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

2x

A nevyčůral se vám tam pes? :D

hodnocení

tato moznost mě taky napadla a proto jsem hledal okolo tapky od psa ale stopy tam nebyly;)

taky mě hned napadlo neochcal to pes*haha*,spíš bych to viděl na spínu od motoru,nebo olejíček pokud je to mastné,fridex je sladkej,brzdovka taky dělá takové mastn fleky,co ze serva?

doplněno 24.02.13 11:07:

když by to dělalo mastnej flek bude to provozní kapalina,koukni pod auto musí to být vidět když už to jde na zem

hop®

... a ten pes by byl slanej... *smich*

albatros498022*
hodnocení

0x

Má to klimatizaci? pokud ano tak je jasno.

hodnocení

klimu to nemá

dericcaster*
hodnocení

0x

Napadá mě brzdová kapalina, ta je žlutá, což by nevěstilo nic moc dorého.

hodnocení

ta brzdovka mě taky napadla. ale ty kapky byly spíše uprostřed a kdyby to byla brzdovka tak by to bylo spíše někde u kol nebo se pletu?

dericcaster*

Ne nezbytně, pokud by sákla a kapala někde v prostoru hlavního brzdového válce, pak by mohla stékat někde po plechu až třeba pod prostředek auta, nevím neznám motorový prostor u Pola. Ale tak neni nic jednodužšího, než zkotrolovat nádržku brzdové kapaliny, zda neubývá.

hodnocení

do nádržky jsem se taky díval. Hladina je něco malinko pod maximem ale nevím jestli to tak náhodou už nebylo.

hodnocení

0x

Nemá to auto náhodou klimu? Jestli se vám totiž nepodařilo prorazit chladič klimatizace, tam je taková nažloutlá náplň

jarda3*
hodnocení

0x

Jo, olej z okruhu klimatizace by to mohl byt, ale ze by tohle auto z 95 melo funkcni klimu? To by me prekvapilo.

hodnocení

klimu to auto nemá

erikch*

jarda3-nedávno jsem porcoval jednoho 525 Bafíka z roku 90,který asi tři roky stál-a jak tak povoluju potrubí klimy z kompresoru-pšouk a jelo to ven-čili okruh klima byl celou dobu pod tlakem,bez úniku (což mne taky překvapilo),čili divit se,že by u Pola z 95 nefungoval(netěsnil) okruh s chladivem...,proč ne?!?

gumidek*
hodnocení

0x

Olej z posilovače řízení?

Jen hádám, jestli tam není stejný systém, co měli některé Feldy z posilovačem.

kolo*
hodnocení

0x

Nafta!Když kape na sníh tak to je žlutý.Asi máš někde špatný potrubí na naftu nebo netěsný okolo palivového filtru.Pak to muže být brzdová kapalina.Ale to by asi bylo ponat ,že ubývá v nádržce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]