Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nasazuji startér u felicie a ne a ne se trefit, aby do sebe zuby zapadly a startér pevně dosedl, pořád zbývá k dosednutí zhruba několik mm ...
Nemáte na to nasazování nějaký fígl?
musí to padnout jen na díry upevňovacích šroubů. pastorek zapadá sám. při startování vyjede,zatočí a vrátí se zpět. kdyby se točil i s motorem, tak do pár minut shoří. u felicie to podle mne není žádná věda. kdysi jsem nasazoval starter na Fiat Croma a to byl masakr. málo místa na ruce i nářadí.
Takhle, ten startéj jsem sundal, pá jsem přes zimu trochu auto repasoval, ten pastorek startéru ( ozubená hřídel) je vysunutá ze startéru asi zhruba 5 mm. Jak jsem startér sundal, nic jsem s ním nedělal a chci nasadit a stále mu tam " jakoby něco " vadí a kinklá se a zdá se, že ten zádrhel je uprostřed, čili pastorek startéru, nějak si s tím nevím rady ...
pokud startér vizuálně vypadá jinak než na obrázku autokelly.cz/...
je něco špatně-visunutí(a zasunutí) pastorku má na starost cívka přes pákový mechanismus rotoru-tam bude zakopaný pes,rozhod ho a uvidíš...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.