Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení polopřevodu vozidla

Od: huky odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,prosím o radu v roce 2005 jsem koupil vozidlo které na mě majitel neodhlásil a jelikož se sním nejezdilo a použilo se na ND tak mě to ani nevadilo a jelikož od 1.1.2009 se musí platit pojistka tak mě kontaktoval bývalý majitel abych mu vrátil velký a malý TP že vozidlo vyřadí z registru (vozidlo už dávno neexistuje) a teď jsem se dozvěděl ze vozidlo místo vyřazení odhlásil na mě takže jsem od minulého týdne vedený v polopřevodu a nevím co stím ani velký a malý TP mi nevrátil.Děkuji předem za každou radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

máte s ním sepsanou kupní smlouvu?

huky
hodnocení

Ano mám z 20.9.2005

to máte blbý, když jste mu dal techničáky a on ho nevrátil. Rychle ho sežeňte a chtějte plnou moc od něj (však si poradíte) a do půl roku to zrušte bez převodu, jinak se osypete z poplatků

huky
hodnocení

Myslíte zrušit ten polopřevod a nebo vyřadit vozidlo z evience?TP snad z něj dostanu ale nevím jak to půjde odhlást když to neni dohlášené na mě.Jinak děkuji za pomoc

zrušit polopřevod, jako když jste vozidlo reklamoval a majiteli vrátil.

huky
hodnocení

Ještě by mě zajímalo co k tomu vše potřebuji když chci zrušit ten polopřevod protože pochybuji že bývalí majitel stím bude souhlasit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]