Nejste přihlášen/a.
No kvůli něčemu to přestat muselo. Stačí pecka na kladívku a nehneš se. Prostě pak musíš sondovat, co to dělá a co ne a kde je chyba. Každá závada se někdy projeví a nikde není psáno, že to musí být v garáži po týdením stání. Naopak, většinou se projeví za jízdy, po jízdě nebo těsně před další jízdou.
A jak skoušíš startovat 2 hodiny to bude auto už studený v týdle zimě skus se sytičem
nebo bez sytiče a plnej plyn co jiskru hází?
doplněno 19.02.13 10:18:zapni klíček vlez v zadu do motoru na karbecu je elektrickej ventil vede k němu myslím zelenej drát ten odpoj a připoj poslouchej jestli ten ventil cvaká
co ta jiskra tu taky skusíš jednoduše schodíš víko rozdělovače opřeš si kabel co vede s cívky o kostru a šroubovákem propojíš a rozpojíš kladívko v rozdělovači mělo by to házet jiskru
pokud máš někoho po ruce jen opři ten kabel o kostru a at ti někdo otočí startérem
u tohodle auta normální. nestartuje to studený,ani teplý,je to ulitý,nebo bez paliva,karburátor zasr...
Má aspoň tendenci chytnout, nebo to točí úpně bez naděje a bez zápalu?
Hlavně zkontroluj jestli hází jiskru, podle toho se dá odpíchnout dál a zjistit jestli je problém v elektrice nebo benzínu.
doplněno 19.02.13 10:31:a přechlastaná není? Po těch dvou hodinách jen vytáhnu sytič, pokud je teplota dole, jinak ani to ne a hned startuju (ve své stopětce) a chytne okamžitě. Jak začnu promačkávat plyn tak se akorát uchlastá a nechytá.
takhle to dokonale přechlastaš.. má se předstartem šlapnout parkrat na plyn a pak sytič.. taky je otazka jestli tam jde benzín.. nejlíp by to chtělo svíčku ven jestli je mokrá...
no nevim ale akcelerační pumpa je tam toho schopna nalifrovat dost.. ale pokud to je osvědčene tak proč ne.. já mám postup takovy že šlapnu tak 3x na plyn pak zatahnu sytič a startuju.. poku je vše ok tak to chytne hned.. no ted už vlastně nemam co zatahovat když jsem tam vrazil karbec z fačka ale chyta to tež hned i v mrazech..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.