Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Stala se mi nemilá vec: Postupem casu mi odesly veskere zámky na aute (dverni + kufr) jen zapalovani + nadrz je puvodni fukcni.
Sice mam alarm na DO ale jako zalohu je dobre mit zamky funkcni.
Potrebuji je vyrobit podle stavajicich klicu jelikoz uz nemam stitek s cislem pro jejich vyrobu. Moje otazka zni, zda se to da takto vyrobit?
Pro doplneni (nevim jestli to je dulezite) jedna se o Felicii rv.2001 (klasicke VW klice).
Na otázku zní odpověď - Ano, jde to. Ovšem nevím, zda standartní cestou. To by ses musel pozeptat tam, kde klíče kopírují. Jde to ve fabrice, ale nevím, jestli to nabízejí standartně pro veřejnost a jak by to bylo drahé.
obávám se, že v tomto případě bude nejlevnější koupit nové vložky. on i ten váš letitý klíč už je obroušený. nedávno jsme to řešili u citroenu saxo (2006). majitel používá dva klíče...
doplněno 18.02.13 10:44:lado: umí to každej slušnej zámečník
Vyplatí se na vrakárně koupit kompletně zámky i se spínačkou než nechat podle klíče dělat vložky, jde to ale cena bude podstatně vyšší něž celá sada z vrakárny.
Komplet nove vlozky stoji cca 2200,- ( amd-autodily.cz/...)
a hlavne menit spinacku se mi moc nechce :-/ Je s tim udajne docela dost praace :-/
doplněno 18.02.13 10:55: tedy ne spinacku ale zapalovani
Nevím odkud jste, ale zeptejte se zde. klice-km.cz/..., tel.608449032, pokud to on neudělá pak už snad nikdo. Osobní zkušenost.
každý(99%) mechanický zámek funguje na principu stavítek-ta u aut jsou tzv."prstýnková" a očíslovaná( jejich velikost)-pokud někde koupíte zámky z čehokoli od koncernu a rozkucháte je k samotné vložce-pokud nejste úplný tech.analfabet(to nemyslím ve zlém),sám uvidíte jak snadné je si zámky dle potřebného klíče poskládat,a to postupně od prvního až po osmé,tak aby vždy po zasunutí klíče bylo zároven s hranou samotné vložky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.