Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nemrznoucí směs do chladiče

Od: lukas001 odpovědí: 5 změna:

Můžu dolít jakoukoli stejnobarevnou nemrz. směs? (Můžu i ty laciný např. z tesca?) V tý nádobě už mám hladinu pod ryskou MIN. Mám Oct. I. je tam růžová. Směs byla před cca 2 měsíci vyměněna celá, takže chci jen dolít. Měl bych to i zkombinovat s vodou prosím poraďte.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Kup si alespoň tu samou kapalinu v autodílech a ne v Tescu...

Smíchej si jí 1:1 s destilkou a dolej.

Kdyby jsi měl hustoměr, tak by jsi dal buď čistou destilku nebo čistý Fridex.

hodnocení

0x

Z Tesca klidně...je to normální zimní směs a může se míchat.

hodnocení

0x

Klidne kup tu z TESCa, ale hlavne zachovej barvu kapaliny.
S (destilovanou) vodou to zkombinovat muzes ale hlidej si zredeni proti zamrznuti.

hodnocení

0x

Mám oranžovou už třetím rokem a zatím jsem nedolil ani dec,jen vodu! a zatím je neustále na onu teplotu na jakou jsem ji namíchal! Takže nejprve změřte do koloka stupňů ji máte a dle toho dolijte vodu nebo nemrzku!Nejlepší je dolévat identickou směsí a nemíchat je navzájem i když to výrobci umožnují.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud se jedná on stejně baravnou směs tak není problém dolévat i od jiného výrobce, naprosto není problé a s tím kdo ji prodává také ne. Destilkou se směs nezkazí pouze klesne teplota zamrznutí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]