Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je Seat dobré auto?

Od: seat odpovědí: 16 změna:

Je Seat dobré auto, nebo hnijící popelnice?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzaj*
hodnocení

1x

Seata jsem si vybral proto, že to je koncernové auto ( stejné motory, stejná antikorozní ochrana...) a zpracování karoserie a interiéru je lepší než u Škody. Prosím, srovnávat srovnatelné, tj. Seat Ibiza vs. Škoda Fabia. Mám už druhého a vřele doporučuju!

martinxx1
hodnocení

0x

Každé auto hnije je to jen plech ale Seata bych si koupil zas mam ibizu 1997 a malinko chicely zadní podběh ale nic vážného dá se to opravit

martinxx1

ani to neni vydět protože je to jen na tom záchybu;)

hodnocení

0x

mam leona z 2002,v pohodě-každý auto hnije,je to směska wv,audi .seat.tak že bych se toho nebál ted už to je na jedno brdo ty auta

seat
hodnocení

Co má asi seat společného s audi? Třeba leon s audi A8. Nějak tomu nerozumím. A kde se seat vyrábí, myslel jsem, že u pěstitelů pomerančů, mimo posledního snad lepšího z čech.

Ty nevíš co má Seau,Audi,Škoda a VW společného? Vždyť je to jeden koncern a mají stejné motory a dle tříd dané podvozkové platformy!

doplněno 17.02.13 19:45:

Tp Majo-jj cordoba a polo-clasic (sedan) a taky obě Varia (nevím generaci (cordoby asi 2?) sjížděli z jedné výrobní linky ve španělsku či kde!

rengea

Seat je koncernové auto, tak motory trpí ve směs stejnýmí neduhy, vnitřní zpracovování je horší než u WV a Audi ,ale´´srovnatelné ´´ se škodou.Podvozky tedy platformy jsou uni. s úpravou podle motoru a obalu-budky.No a kdo byl ve španělsku tak má asi představu o ostatní úrovni zpracování a kvalitě.

hodnocení

0x

mám taky cordobu už 6 let a celkem spokojenost, motor to má VW viděl jsem kolegovo polo a je to uplně stejné jenom zadní světla jsou jiná, levné náhradní díly a spousta toho pasuje ze škodovky a volwagenu no prostě koncern*smich*

luki*
hodnocení

Vezl mne taxikář Seatem, tvrdil, že je to nejhorší auto jeho života. Vzpomínal na původní vento, s kterým prý nic nebylo. Výrobu aut ve španělsku nazýval zločinem.

mathers322*
hodnocení

0x

Za mě jo :) VW+Škoda+Seat

mám rád spíše starší seaty, líbilo se mi toledo, stará ibiza,cordoba z novějších asi leon nebo rodinná altea

jenda2*
hodnocení

0x

Seat je dobré auto pro Španěly. Jinak je to hnijící šrot. Teď jsem viděl jednoho 2 roky starého, jak hnil lem zadního kola. To se u Škodovky nemůže stát.

takjan*

Je to zkrachovalý fiat.

Zkrachovalý Fiat? Projid si historii seatu a apk něco plácn!

doplněno 12.06.16 20:40:

Ne není do roku asi 1985 to byla odnož fiatu a pak se osamostatnila až se v roce 1993 stala součástí koncernu VW

takjan*

A není?

doplněno 12.06.16 17:41:

Vyráběl ze záčátku jen fiaty. A vůbec, tyhle jižní národy v autech nic moc

solenza*

Ale zrovna německá auta jsou poslední dobou stále více a více dělána jen jako rychloobrátkové zboží. A s korozí mívají problém i donedávna prestižní německé automobilky. Jako třeba tenhle Sprinter od Mercedesu. A takto napadené kousky nebývají nic vyjímečného. V současné době mají nejodolnější auta proti korozi asi Francouzi. Japonci také nejsou špatní. Ale Němci rozhodně ne.

Je Seat dobré auto?
takjan*

Všechny auta od cca 1999 stojí za h...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]