Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternátor pro auto Opel Astra

Od: astik odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někdo, kde se dá za co nejlevnější cenu koupit (nový) alternátor 70 AM pro auto zn. Opel Astra F 1.4i - sedan? Na netu se mi to nějak nedaří *zed*pokud možno v Praze. Děkuji moc za odpovědi. :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

edyss*
hodnocení

1x
erikch*

dá se sehnat,gumídek-eFková i Géčková Astra jsou mechanicky a zapojením elektrokontaktů shodné-jediný rozdíl je v řemenici(před rokem 96-"zglobálnění"s ostatními modely koncernu GM,pod nějž Opel spadá)...No a v AKelly je v akci za dvojčičku i s DPH...Což je s poštovným s aukra bez pár desítek kaček totéž...

, autokelly.cz/...

gumidek*
hodnocení

0x

Je to tento typ?

auto.bazos.cz/...

Astra F má motory 1.4 ECOTec?

doplněno 16.02.13 19:04:

auto.bazos.cz/...

Ale je to z Gčka, tak nevím...

doplněno 16.02.13 19:05:

iautodily.cz/..., přístroje a příslušenství&podkat=Alternátory&znacka=Opel&model=Astra#zacatek

(celý odkaz ctŕl+c - ctrl+v zkopírovat do vyhledávače)

doplněno 16.02.13 19:07:

A když nový, tak autokelly, ale...je to kellyna no

doplněno 16.02.13 20:55:

@erikch : Dík za objasnění *placni*

jabraka*
hodnocení

0x

Před časem jsem na forman potřeboval nový startér,nakonec jsem koupil BOSCH a byl ještě poloviční i levnější jako originál Škoda.Možná,že bys koupil také podobně i altík od Bosche.

JABRAKA

astik
hodnocení

od Bosche altík stojí 4700Kč - tak proto hledám alternativu :)

jinak všem díky za odpovědi :))

erikch*

no a když ten Boschácký rozkucháš,jsou tam stejný střeva jako ve Starline...,to je (bohužel,zde možná bohudík) realita...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]