Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vidlička přítlačného ložiska

Od: matousek odpovědí: 2 změna:

Ahoj, stala se mi nemilá nehoda, praskl mi šroub ve vidličce která drží přítlačné ložisko, odvrtal jsem ho, ale nešikovně, takže se zvětšil závit a když jsem tam dal jiný šroub a na jeho konec matku ( protože ten originální -asi dost podstatný nemám), tak ložisko tlačilo na přítlačný kotouč až když byla spojka úplně nadoraz. Nešlo to nastavit tak, aby zabírala třeba v půlce. Takže asi byla chyba nahradit ten originální šroub z vidličky jiným a na konci ho uchytit matkou. Tak chci koupit novou vidličku, ale ta se prodává bez toho šroubu, který v ní má být, tak bych zde rád poprosil o radu co to je za originální šroub v té vidličce?

p.s. Jedná se o automobil škoda felicia 1.3 benzin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

susen*
hodnocení

0x

zkusil bych nejake vrakoviste,tam se da urcite tento dil bez problemu sehnat,navic to bude dil shodny s favoritem,mozna i se 120tkou...

matousek
hodnocení

0x

Bohužel v blízkém okolí vesnice vrakoviště nemáme a jet někam dál to mě vyjde na stejno, jako jí koupit novou, ale jaký šroub do ní nacpat?

Prý je to šroub na konci se zakulaceným závitem, či co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]