Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtel by jsem se zeptat jestli už nekdo přemýšli o přezuti ze zimnich na letní pneumatiky bydlím v polabský nižine a šance že napadne snich nebo bude namrzlá vozovka je minimálni
halvne proto že večer nebo brzo ráno nejezdim jezdim cca mezi 10 a 18 hodinou a pár dni už se tu v tento čas teplta pod bod mrazu nedostala
nebo co myslíte počkat ještě 14 dnu na další noční?
pak už by to mohlo být bezproblemu že
Jasně taky bych počkal někdy tenhle tejden pořádně umeju letní plecháčeale počkám do konce března,příští týden se má vrátit sníh počkám až bude i vnoci víc nad nulou,ty tři týdny už na zimákách vydržim
dát, slunce svítí takže je jaro...nevadí že je ráno minus 6 stupňů, zimní pneu se NIČÍ...bude jim lépe v garáži, vydrží o to déle...guma sice po 4 letech tvrdne, ale to neva, vydrží pak i 8 sezon...a to se vyplatí
koncem března bude těsně nad nulou a bude pršet, v takovém počasí jsou přilnavější ty LETNÍ...
tesne nad nulou prset a prilnavejsi ty letni? a proc by meli byt prilnavejsi? a 8sezon zimni? to mas pak tvrde jak kamen :D
Tak jízdou se ničí letní i zimní a co se teploty týče, tak zimní se začnou víc ničit, až když je dlouhodobě používaná nad 7°C, co tady balamutíš s nějakou nulou? Ráno je ještě pod nulou = vysoká šance náledí. Takže jak to je ve vyhlášce? Nebudu hledat přesnou citaci, ale zimní musí být, pokud se dle předpovědi či momentálního počasí dá předpokládat sníh či námraza... není to tak nějak?
Každopádně, na letní je ještě hodně brzo.
No podle toho,jaké je pořád počasí budu přezouvat snad až v květnu. Chtěl jsem přezouvat už před dvěma týdny, no ještě že jsem to neudělal. O velikonocích jsme byli na Valašsku a s letníma bych odtamtud nevyjel.Skoro půl metru sněhu za dva dny...Každopádně nové letňáky z axy už jsou nachystané, teď aby se jenom zlepšilo počasí
Já taky přezouvám doma, mám to v plánu na zítřek, jen jsem se chtěl zeptat i ostatních, jak jsou na tom
Taky se na to v sobotu chystám, v pátek zajdu letní kola vyvážit a pak si je v sobotu přehodím. Sněžit snad už nebude a ani v noci nemá mreznout (to stejně nejezdím)
Já chtěl přezouvat už v neděli, ale inteligentně sem si objednal runflatové pneumatiky místo klasických. No takže sem je posílal v neděli axe zpátky, prachy mi pošlou zpátky a udělal sem si novou objednávku a tu bych měl mít dneska doma. Doufám, že sem to zase nepo***l Ještě že vrací i poštovné,aspoň na tom neprodělám. Takže pokud dnes přijdou,tak přezuju asi v sobotu, to budu mít čas a má být i hezky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.