Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obhajoba meho řp

Od: maralantra* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den mám dotaz okhledně podání vysvětlení příslušnému úřadu ve veci rizeni pod vlivem navykove latky.věc se má tak že jsem byl chycen hlidkou a nasledne jsem se podrobil testu na drogy ktery vysel samozrejme pozitivne a na miste mi byl odebran řp.

asi o tyden pozdeji jsem byl opet kontrolovan jiz bez ridicskeho prukazu a predchozi situace se opakovala..za zminku stoji i to ze po celou dobu vozidlo nebylo pojistene avsak melo stk.

chtel bych se zeptat jak se mam obhajovat aby vysledky meho rizeni byly co nejlepsi.

rp jiz mi byl odebran asi rok zpatky za opakovane poruseni maximalni povolene rychlosti predem dekuji za odpovedi..:D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

sežeňte si právníka, člověk s vaší "zodpovědností" asi nedopadne dobře.

Přeju vám ať už nikdy nedostanete řidičák zpátky.

ladaadal*
hodnocení

3x

Osobně zastávám názor, že pokud někdo řídí pod vlivem čehokoli, už nikdy by neměl dostat řidičák zpět. Možná po 10 letech a tvrdejch psychotestech. A pokud někomu vezmou řidičák a on přesto sedne za volant, měl by dostat tak 2-5 let na tvrdo bez možnosti podmínky či odvolání. Je to stejný, jako by u sebe nosil brokovnici nebo samopal a chodil mezi lidma. Nevím, jaké jsou sankce, ale přeju ti, abys dostal co nejvyšší.

Tazatelův výplod je podle mě provokace a my mu na to všichni skočili. Snad nikdo s IQ nad 70 by se veřejně nepřiznal že je takový ignorant že je schopný zhulený, opilý se zákazem řízení jezdit v autě bez pojištění.
Hlavně že to auto mělo SPZ . . to je fakt polehčující okolnost kvůli které by mu úřady měly papíry vrátit a ještě se mu nejspíš omluvit.
ukulele*

jsou takový, sám jsem jich pár poznal, tvrdili, že nic neudělali a o jejich zpytování svědomí nemohla být ani řeč, příklad : měl jsem kolegu, řidiče vys.vozíku, který byl na noční směně a přimáčkl chlapa zadní částí vys.vozíku na ochranu zdi, takové zábradlí, a když jsem se ho po čase zeptal, jestli se kaje, jestli byl toho zmrzačeného navštívit v nemocnici, jestli spolupracuje s probační službou atd. tak mi řekl, že on tam neměl co dělat a že na něj to, však asi víte co, a když jsem naznačil, že mu můžou vzít řidičák, tak začal řvát, že když má průser v práci, tak se to na jeho řp.sk.B nevztahuje, no pak přišel po čase, oni mi ho sebrali a já na něj, ano, vždyť si málem zabil člověka a on začal křičet, že nic neudělal, přál bych mu tu bolest co on způsobil, a jsou i jiné přiklady co znám, ve všech se ti původci považovali za nevinné. A všichni opakovali, různě hlasitě, že oni nic neudělali...

duke*
hodnocení

2x

Ty jsi teda expert, kdyby bylo na mně, tobě bych ŘP už nedával a na silnici tě nepouštěl.

duke*
hodnocení

2x

A jak se obhajovat? Přiznej se a kaj se!

saman47*
hodnocení

2x

To je opravdu hrozné, jak se dokážou lidi stavět ke svým VĚDOMÝM průšvihům, jak se snaží vyhnout odpovědnosti. Viz. před časem dáma, která radila pánovi, co neoprávněně manipuloval s vodovodním uzávěrem, strhnul ho a nechtělo se mu platit opravu vodárnám...Rada: Dejte to do televize, tohle si nemohou dovolovat mě zvedla ze židle...Moje rada tedy zní: Dejte to do televize, tohle si policajti nemohou dovolovat a moje přání je: Ať vám seberou papíry na co nejdelší možnou dobu. Vy budete stejně jezdit, tak vlastně o nic nejde. Až někoho zmrzačíte, snad vás jeho příbuzní zlikvidují, abyste už nemohl ostatním škodit...Brrr, zase bych zvracel...

hodnocení

1x

ASI PORUŠÍM KODEX RÁDCŮ, ALE RADIT VÁM FAKT NEHODLÁM. TOLIK ZÁVAŽNÝCH PŘESTUPKŮ A VY TU PAK SCHÁNÍTE RADU JAK SE VYHNOUT TRESTU? CO KDYŽ VÁM PORADÍM A VY MI PAK SRAZÍTE NA PŘECHODU DÍTĚ? NEBO NĚKOMU JINÉMU? mĚL BYSTE SE PŘEDEVŠÍM ZAMYSLET SÁM NAD SEBOU PROČ SE TAK CHOVÁTE, NEŽ PŘEMÝŠLET JAK VYDRBAT S PRÁVEM.

Omluva za Caps...přepisovat se mi to nechce, napsal jsem to v emoci.

cobrak*
hodnocení

1x

Děláš si p*del?! Tak tobě chlapečku by měla maminka koupit kolo a měl bys jezdit na kole! A pokud nutně potřebuješ držet volant, dej si ho místo řídítek!

hodnocení

0x

co ti asi poradit? že mají policajti špatně testery nekalibrované? radějí se kaj a řekni jím, že pro řidičák si přijdeš za pár let až dospěješ ať si ho klidně 5 - 10 let nechaj, přece nechceš jít do basy nebo jo? nebo si chceš nechat zvětšit anální otvor?*frajer*

doplněno 05.03.13 11:08:

takového kteréna bych nechtěl potkat na cestě co zmrzačí nebo zabije mě nebo mojí rodinu nebo kohokoliv nevinného

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, Vy chcete obhajovat svůj řp? Nebylo by lepší zpytovat svědomí? Jak můžete napsat, že test na drogy vyšel samozřejmě pozitivně? Vy berete drogy a jezdíte autem? Já se bojím usednout do auta i když jsem ospalý a nebo mě bolí hlava, abych někoho neohrozil, a nebo sebe. Přiznám se, že jsem z Vaší otázky přímo zděšený!

cyril*
hodnocení

0x

Rada je prostá. Jediná možnost jak nebýt dále trestán správními orgány je nechat si vystavit potvrzení o naprosté nesvéprávnosti a veškerou odpovědnost za své vylomeniny převést na opatrovníka! ;)

ecik23*
hodnocení

0x

děláš si p*del? ať ti ho vemou na doživotí :D :D :D :D :D takovej ma*or? :D vzal bych ti i rodnej list :D :D :D ty už za volant nesedej :D :D :D NIKDY :D

xxxxx*
hodnocení

0x

jezdi na koloběžce :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]