Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám auto najeto 110000km. Pohon benzín plyn. Četl jsem v doplncích o čističi vstřiku konkrétně Extra Ceramic Cleaner. Jezdím většinou na plyn benzínu v nádrži do 10litru. Mohu použít tento přípravek auto má vstřikování je to Daewoo Nexia. Poznám to nějak na motoru případně na výkonu atd. Pokud bych přípravek použil mám přepnout na benzín a najet uřčitý počet km než se vstřiky pročistí? atd. Děkuji.
Absolutně se na to vykašlat.
Vstřiky se spíše zanesou právě používáním. Tyhle hyper,super,extra výrobky na čištění, jsou akorát tahání peněz z lidí. Daleko lepší je tankovat kvalitní benzín bez biosložek(ve většině případů víceoktanové benzíny), které mohou při dlouhodobém skladování v nádrži dělat problémy.
Benzín stejně používáte jen na start a částečné ohřátí motoru. I nedokonale prášící vstřik dokáže bezproblému automobil nastartovat. Pokuď bude vstřik již zanesen, tak mu stejně tímto nepomůžete.
Jestli máte ale přebytek peněz a nevíte co s nima, tak Vám rád poskytnu číslo účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.