Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto s co nejmenšími provozními náklady

Od: leder odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.

Prosím o radu. Potřebuji nějaké auto na dojíždění do práce - cca 20 km tam + zpět / denně, s co možná nejmenšími provozními náklady - tedy jak na provoz, tak údržbu.

Nezáleží mi na značce, typu vozu, výbavě. Prostě prioritně mi jde o co nejlevnější provoz.

Jaký vůz byste mi poradili? Finančně samozřejmě, čím bude stát méně, típ lépe. Rozpočet tak +- 50.000,-, ale jak píšu, klidně i míň.

Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

felici na plyn...

hodnocení

1x

levnejsi auto nez matiz na LPG neni , proste maly obsah a LPG. Felda na plyn take za par KC

leder
hodnocení

A naftová Felicie není správná volba?

Záleží na mnoha kritériích. Pro začátek si např. přečti poradte.cz/...

a u čeho si nebudeš jistý, potřebovat poradit, ptej se.

petr123*

na 20 km cesty ne.

hodnocení

0x

mozna by se uz vyplatilo i poohlednout se po nekolikalete Dacii na LPG? No co, dyt nova stoji 150.000, starsi klidne mozna i za 20, motor to ma Renault...

ig9ni

S motorem Renault, který má měkké ventily a je na černé listině předělávek s LPG. :)

bono*
hodnocení

0x

Zdravím vás, takové auto neexistuje, napadá mi pouze jízda autobusem. Pokud koupíte auto za uvedené peníze, budete stále investovat do údržby, a provozní náklady budou druhořadé.

samuel3
hodnocení

0x

na jaro leto podzim je nejlepsi moped nebo scoooter. za 20 000 a 2litry spotreby. nic lepsiho nesezenes, a na zimu bus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]