Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v roce 2008 jsem ekologicky zlikvikoval škodovku - Mám od toho papír. Vozidlo bylo v tu dobu v polopřevodu a já nedořešil vyřazení z evidence. Teď mi došel dopis od ČKP, že nebylo jeden měsíc v roce 2010 zaplacené povinné ručení. Co s tím?
Jděte na stránky up.ckp.cz/... a postupujte podle návodu. Zřejmě jim pošlete kopii dokladu o ekologické likvidaci ,podepíšete že jste vozidlo v tu dobu neužíval a mělo by být vyřešíno.
To chroustík-a ono by šlo používat vozidlo které je zlikvidované?Ztačí sken o ekolikvidaci po internetu a hotovo!Potom ještě s tím dokladem o likvidaci konečně vyřadit z evidence!
doplněno 13.02.13 15:40:To Ondrej-to dá rozum že Vám to pojištovna ne ekologické zrušení bez vyřazení nechce zrušit-jde jim o peníze výdělek bez rizak když mají doloženo že neexistuje,zrovna tak i CKP.pokud se nechcete bránit tak jim klidně plate za zrušené=neexistující vozidlo a jestli chcete platit,dám Vám podklady a můžete mi teda plati povinný taky co Vy na to?
No co mi řekli třeba na pojišťovně, tak na zrušení povinného ručení nestačí doklad o likvidaci. vozidlo musí být vyřazeno z evidence. Buď dočasně, nebo úplně. A podobné to bude hádám i u ČKP.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.