Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem. Nechal jsem si dodělat od firmy k centrálnímu zamykání dálku. Do teď vše v pohodě. V sobotu jsem auto zamnul dálkou a asi po půl hodině jsem zjistil že je auto odemčené. Po zkoušce auto opět zamknout dálkou se mi to povedlo až na potřetí, vždy se to hned odemklo jakoby nebyli jedny dveře zavřené. Včera jsem zkusil zamknout auto klíčem a vydrželo 12 hodin zamčené. Dnes jsem přijel domů, zamknul klíčem a po hodině jsem se šel podívat a auto opět odemčené. Nevíte kde by mohl být problém Děkuji
vidim to na mikrospínač v zámku u šoféra asi blbne a auto si myslí že nejsou zavřený dveře
nebo bordel v konejtoru ŘJ oken u řidiče
co je to za auto nákej koncern co?
tak citrona sem ještě neřešil leč počítám že to bude podobný je to francouz tam elektrika trpí na oxidaci takže bych prolez v předních dveřích veškerý konektory kolem centrálu a stahování oken dále zjistit zda funguje dveřní spínač at už je tam klasika ve sloupku či mikrospínač v zámku?
prolez ty konektory a koukni mezi dveře na kabely jestli tam neni náhodou nákej zpřelámanej či z nich neni slezlá či popraskaná izolace a ty pak neskratujou
Ahoj dálka stála 1900 i s montáží. Je to bezkontaktní ale lze používat i tak že budeš mačkat na dálce tlačítko.
doplněno 14.02.13 09:17:Dálka je KEETEC CZ 100 SMART. Dělala mi to firma v Hradci Králové. Včera jsem nestíhal a tak píšu teď.
Tak jsem na to dnes koukal a na nic jsem nepřišel, pouze na to že to dálkou není, protože teď ji mám odpojenou a zamykal jsem auto na 5x.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.