Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej ojeteho auta

Od: pe* odpovědí: 9 změna:

dobry den mam dotaz před 12 dny jsem prodal ojete auto byla sepsana kupní smlouva v ktere bylo napsano že kupující byl seznamen se stavem vozidla a byla provedena zkušební jízda nyní se mi pan ozval že dnes byl v servise a zjistil že ma špatné ložiska zadních kol a korozi přední napravy a že mi vozidlo vratí a chce peníze spět co mam stím dělat děkuji za odpověd

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

4x

Jak píše ďábel. A kdyby stále dorážel, pošli mu, že souhlasíš, ať přistaví vozidlo ve stavu, v jakém ho přebíral, ale že bohužel již nemáš ty pěníze, ale souhlasíš se splátkovým kalendářem, řekněme 300,-Kč měsíčně. Zaručeně už o něm nikdy neuslyšíš.

hodnocení

3x

řešeno tu již několikrát ničeho se neboj pán dělá jen bu bu bu v podstatě pokud sám nebudeš chtít nemá šanci ty peníze s tebe dostat dokončil bych polopřevod ukončil pojistku pánovi poslal doklady a pozdravoval ho :)

pe*
hodnocení

přepsane uz to ma ale nechci aby mi nejak vyhrožoval nebo něco

albatros498022*
hodnocení

0x

Velice ošidný výraz " seznámen se stavem vozidla " jak byl seznámen, byl upozorněnn na možný problém ložisek popřípadě nápravy, V tomto případě je dobrá formulace, že měl možnost se plně seznámit se stavem vozidla a že opotřebení vozidla odpovídá stáří, používání a počtu najetých kilometrů, z toho se pak špatně uniká s případným vracením.

pe*
hodnocení

ja vim asi jsem to zadrbal ale nic nebylo poznat že by tam byla nějaka chyba nebo něco jezdil jsem stím ja a projížděl to i on

ladaadal*

Jestli se v tom projížděl a obhlížel stav, tak tě opravdu jen zkouší. Nedej se. Kupoval ojetinu, tak musel s opravama počítat.

pe*
hodnocení

jak mu to mam teda rozumně vysvětlit jsem ztoho dost nervozní nechtěl jsem nikoho odrbat

já bych mu nic nevysvětloval prostě si koupil ojetý auto a musí počítat s tím že ho prostě náký ty investice čekaj osobně bych se sním dál nebavil. prostě ho ignorujte

hodnocení

0x

Jj jak píší Ladaadal a Dabel-asi zkouší vymoci spíše slevu nebo dojel kam akutně potřeboval a teď již nepotřebuje a chce vráti!

Na mně to také v minulosti takto zkoušel ale protože odvezli na platáku (bylo bez STK a nepojízdné,špatné brzdy!) tak jsem řekl at mi ho přivezou a psatví na místě kde stáůlo a s PLNOU nádrží nafty jak bylo,samo se všemi ND co tam byli přidány,nebo ať pošle doklady (TP+ RZ ) raději poslal doklady ať to auto zruším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]