Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový TP na pionýra

Od: mrborecek25* odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Mám doma Jawu 50/20 (1967) na papírech. Papíry jsou už staré a bojím se že již dlouho nevydrží. Problém je že v technickém průkazu je zakombinovaný jak technická stránka vozidla tak osvědčení o stk a přepisech. Pokud si chcu udělat nový TP kolik mě to bude stát? co k tomu potřebuji? a dostanu také velký tp? a ještě eviduje se ještě dnes číslo motoru protože bych ho rád vyměnil a nevím jestli se to musí hlásit nebo ho při novém TP smažou. Moc diky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Číslo motoru se již několik let neeviduje!Mně v minulosti po výměněn motoru na první technické prostě vyrazil číslo dle TP (nový z mototechny byl bez čísla a tak sem i jedzil až do vzniku poviiných technických).Na výměnu TP nevím kolik se platí (změny jako barva,TZ na oa atd je do 60kč) ale normálně přijdeš na úřad a oni ti vydaj nový (data přepíší ze starého a možná vydají i new RZ)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]