Nejste přihlášen/a.
dobry den,prosim o radu stratila jsem klice od auta co mam ted delat?da se nekde udelat ale kdyz nemam ten original co ted?
Pokud nemáte klíč ani originál číslo tak jsou dvě možnosti bud sehnat nějakého zámečníka který vyndá zámky a podle nich udělá klíče nebo koupit zámky nové.
Cena se odvíjí od značky auta je třeba se poptat co bude levnější udělat nové klíče nebo vyměnit zámky asi levné to nebude nejsem znalec ale vím že to jde ale fakt záleží na značce auta ten klíč od zapalování možná problém bude je možnost také napsat výrobci auta o kopii klíče
šikovný autoklíčnictví to zvládne ale levný to asi nebude klíče se hejbou od 500kč vejš dle typu -s immem ,dálkovým ovládáním
samotnej klíč bude levnější počítám tak do 200kč
samotnej čip plus nahrání čipu je tady za 400kč
a ted je otázka co si veme člověk za práci -otevření vozu,demontáž a montáž fabky zámku,a posléze načtení kodu z řj a přispůsobení klíče
doplněno 11.02.13 20:04:2500kč komplet felda 2000 r.v.
A o jaká autí jde?Značka a typtaky dokáže ovlivnit cenu!
Kolegovi se podělal zámek na fóbii (má jeden) a v autor.servisu vložka za 3500 (/nwn zda i spínačka!) na moje sada vložek (2ks + spínačka) nakonec sehnal za 1800 a já 2 vložky a spínačku,celou! a klíč s čipem za necelé pětikilo!
Šikovný zámečník by si s tím měl poradit!
doplněno 11.02.13 20:42:nepatrně jsem se spletl ne s čipem ale klíč s dálkou.Hm a IMO mám taky ale žel nebo bohudík jen s klávesnicí.
Zalezi na autu, jestli to ma imobilizer, tak asi jedine pres autorizovany servis zjisteni kodu a vyroba klicu, sranda za par tisic.
bych se docela divil kdyby to nemělo immo bejvá v klíčku
tydle auta se nekradou pokud by to opravdu bylo bez imma tak bych odstranil spínačku a předělal to startování na tlačítka pak by stačil jen klíč k otevření vozu a i to by se dalo obejít montáží nákýho uni dálkového ovládání centrálního zamykání
skuste se optat zde fiatclub.eu/...
nebo tu forum.cars.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.