Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uchlastává se škodovka

Od: thom* odpovědí: 12 změna:

často se mi přechlastává škodárna co stím*nevi*?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Čeho, jaká, kdy? *nevi*

thom*
04.03.13 22:24
hodnocení

škoda 105

thom*
hodnocení

jezdím s ní skoro denně do školy a věčně s ní je problém

hanher*

Kdy se uchlastává? Není zaseklý sytič? Jak jsou na tom svíčky?

doplněno 04.03.13 22:49:

A karburátor je taky v pořádku? Zatím máme jen málo informací. . .

thom*
hodnocení

není právě

thom*
hodnocení

jo karbec je vpohodě

thom*
hodnocení

a někdy ji prostě vůbec nenastartuju,at se snažím jak chci :(

hodnocení

0x

Tak nám sem napiš, jakým způsobem startuješ. Co děláš ráno když přijdeš k autu/do auta?

doplněno 05.03.13 00:11:

a kde bereš jistotu, že je to přechlastáním? Mám taky stopětku a ikdyž jsem prošlápl ráno plyn třeba patnáckrát, chytla na převalení startéru. Startuješ doufám se sytičem.

Nehází to špatně jiskru? jak jsou na tom svíčky? co rozdělovač, cívka, kabely... Jeden čas mi taky špatně chytala, obzvlášť při zahřátém motoru. Po výměně svíček to startovalo jak snad nikdy předtím :)

thom*
hodnocení

sednu 3-5x našlapu plynem a startuju :)

thom*
hodnocení

roztlačit vůbec nejde :(,to jen cuká

thom*
hodnocení

když déle stojí tak se sytičem tj jasný a obzvlášt když jsou chladné rána,bez sytiče by možná chytla ale musel bych dlouho točit,ale v horku jsem startoval bez a škůdka vpohodě chytla :),jinak svíčky a rozdělovač je ok

thom*
hodnocení

a když je venku vlhko startuje ti škůdka vpohodě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]