Nejste přihlášen/a.
Zdravím borci Mám takovou možná hloupou otázku.Mechanik mi dělal brzdy-tedy destičky původní(tlouštka obložení 1,2cm) čistil oba brzdové válečky ve třmenech,protože se blokovaly kola...a vyměnil obě gumové hadičky-byli zpuchřelé zevnitř.Brzdí to skvěle,když dupnu na brzdu-kola se blokují-akorát se mi zdá,že při přibrždování musím na brzdový pedál více zatlačit-jakože pedál má delší chod než před opravou-je to znamení dobře odvedené práce
A pedál je jakoby měkčí než předtím-ale nepropadá se k podlaze to ne...je ten delší chod pedálu normální?Díky za postřehy
Jak píšou ostatní. Jestli to bylo už tak zarezlý, že to přibřžďovalo, tak to mělo menší krok, na který sis zvyknul a teď to má ten správný. Pokud to dobře brzdí, což lze laicky posoudit i bez válců, tak je to OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.