Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nejspíše malou trhlinku v chladiči u škodovky fabie, je pod ním nepatrně vlhko/mokro. Známý mi poradil, že se prý dělá to, že se do vody v chladiči pustí vejce ( bez skořápky) a uvařené vejce prý zacpe tu trhlinku a všude jinde se prý protáhne, já jsem se mu vysmál, že to asi neudělám...
Jaký je váš názor na tuhle " metodu "?
Vejce do chladiče bych tedy nezkoušel.. už jen kvůli vodní pumpě a potenciálním usazeninám v celém chladícím systému. Snad nevěříte tomu, že rozkleplé vajíčko vyřeší opravu.. na nějaký čas možná (s nejistým výsledkem) To by potom mohli v servisech opravovat díru v bloku chlebem, díru v pneumatice žvýkačkou a místo oleje nalévat fritovací olej "se slovy na dojetí"...
doplněno 08.02.13 18:40:souhlasím s gumídkem - koupit nový chladič a žádné kouzla do toho chladiče nelít
.Jj třeba tenhle (v minulosti jsem použil) : wynns.net/...
tyhle produkty jsem použil asi 3x a vždy s úspěchem.
V minulosti (tj konce, šedesátých let) se používala melta!udělala se melta (bez mléka!)scedila přes sítko přiměřen velikosti a vlila se do chladiče! Taky fungovalo!
doplněno 08.02.13 20:17: Nevím ja kdo tam leje jako sračky.
Melta je lety ověřený prostředek min na dojetí ale nejen to.Zrovna tak ty sračky na utěsnění!V jednou případě jsem to použil a po výměně chladicí kapiliny OK netekl .a úspora? oproti chladiči cena zanedbatelná rozdíl cca 1000kč! nyní už dva roky mám v chladicí soustavě a funguje i s chl.l´kapalinou (předchozí jen s vodou!) a cena? 120kč za prostředek místo 700-1000kč za "radiátor topení + (dle servisu) 3000-7000kč za práci s výměnou (nutnost rozebratcelou palubovku včetně demontáže volantu a vaků!
PS nepřehřívá se,naopak spíš je studený ale vše funguje jako před použitím!Hořčice opravdu taky funguje ale opravdu jen jako nouzovka na dojetí!
Já u Aerovky sypal meltu přímo do chladiče, ona se už uvařila sama . Fungovalo to a když jsem chladič vypouštěl, krásně to vonělo. Hořčici jsem taky zkoušel, když mi na srazu Aeroklubu začal docela hodně téct chladič a oprava na místě nebyla možná. Ovšem do dnešního chladiče bych to asi neriskoval. To vejce bych se bál použít i tenkrát.
Ono vsechny tyto vyse popsane metody vetsinou funguji, ale je to spise na dojeti (nekam, nebo auta, u ktereho nepocitam s delsim provozem) nebo na dobu, nez se sezene chladic jiny. Dnes mate chladic do 2. dne doma, takze je to bezpredmetne.
Pokud nebudete v horizontu mesicu auto prodavat, tak bych chladic vymenil.
Dřív se opravdu používalo vajíčko, krémžská hořčice, melta a fůra dalších volovin. A některé z nich fungovaly do konce životnosti vozidla, ale tenkrát se taky do hlučné převodovky sypaly jemné hoblinky nebo piliny, aby kapku ztichla a fůra dalších vymožeností. V dnešní době koupíš za nějakých 100-150 korun sajrajt, který je schopen zacelit i větší díru a přitom nepoškodí jiné součásti, takže bych neriskoval babské recepty a stavil se na benzince. Vím, že super zacelovač dělával Wins, ale dnes už toho bude mnohem víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.