Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobaterie krytka

Od: quassimodoo* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den chci se zeptat,nejde mi u autobaterie sundat ta dlouhá krytka pod kterou by měly byt ty plastové šrouby na otevření se o autobaterii jedná se o GIGAWATT G66R,tak jestli by se tady našla hodná duše která by mě poradila jak to sundat.Moc díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

je bezudrzbova a neresit , jen jezdit , max nekdy dobit do plna /hlavne pred zimou/ a az nebude drzet kapacitu a pod zatezi uz ani nenastartujes , tak ji hodit do sberny nebezpecneho odpadu a koupit novou. Investice zas na par let , ktera se oplati.

JJ jak poíše Honza... je bezúdržbová.při nabíjení nabíječkou se nic neotvírá!

olaf71*
hodnocení

0x

a není ta baterie bezúdržbová?

hodnocení

0x

A jste si jistý, že tam ty šrouby opravdu jsou a že mají být přístupné

Mám doma BOSCH Silver stejné konstrukce a je bezúdržbová, v životě jsem do ní nic nenalil a letos možná ještě oslaví 10 let své funkce :)

Takže podle mě není potřeba cokoliv dolívat a otvírat.

doplněno 08.02.13 10:50:

pokud by byla údržbová, tak bude přímo nahoře šest špuntů volně přístupných. Tady pod tímhle jsou pravděpodobně jen nějaké přetlakové bezpečnostní ventily.

Vypadala by takto :)

Autobaterie krytka

No a ta G66R vypadá takto. Takže je podle mě bezúdržbová.

doplněno 08.02.13 11:03:

Že by se při běžném použití a případně nabíjení rozstřelila je velmi málo pravděpodobné. A určitě to nebude mít souvislost se špuntama. :) Takže pokud není poškozená nabál bych se ji používat/nabíjet.

doplněno 08.02.13 11:03:

... nebál... :D

quassimodoo*
hodnocení

Já právě nevím jestli je bezudržbová,protože jsem to koupil už takhle s autem a ta baterka je dovezená z německa,a jak se pozná že je bezudržbová?

quassimodoo*
hodnocení

Pepr,přesně tak vypadá,takže se nemusím bát teda že se mi to tady rozstřelí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]