No to je jasný...máte vybitou baterii..měsíc stála venku v mrazu. Najít souseda který má kabely a nastartuje vás. Nebo baterie točí? pak je to asi zamrzlý, nevím.
thom*
točí pravě
nicknevim*
tak jí nevybijte tím točením jestli slyšíte že není naděje aby chytlo, asi budete muset dneska do školy autobusem nebo vlakem anebo vůbec
thom*
zamrzly to není pumpa točí celkem vpohodě,to musí chytit
thom*
ted rano jsem ji tam dal pravě
nicknevim*
Aha..nejsem expert a a si mě někdo pak chytne za slova ale třeba zamrzla voda v oběhu protože v ní nebyla chladící kapalina
doplněno 08.02.13 06:16:
máte tam benzín? nevytáhl vám ho někdo?
doplněno 08.02.13 06:17:
chtěl jsem říct Nemrznoucí směs!
doplněno 08.02.13 06:18:
Fridex apod.
thom*
rezerva tam je
thom*
jak to startuju,tak jak kdyby se to dusilo a dym z vyfuku
thom*
škudka me chytla bez problemu aj v -15 právě a dnes se ji nechce
thom*
je to uchlastany co s tím?
ladaadal*
Jestli je to uchlastaný, tak poslední záchrana - sešlápni plyn až na podlahu, vypni sytič a zkus zastartovat, jestli ani tohle nepomůže, tak nechat stát - odpoledne už bude benzín z válců odpařenej.
thom*
díky zkusím jestli už škůdku nastartuju,snad už se podaří
Podívej se na svíčky, budou-li mokré, vysušit, vyčistit. Výhodou Škodovek je, že jdou roztáhnout, nech se na dvojku roztáhnout. Někdy startér točí, ale s nedostatečně vysokýma otáčkama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.