Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne ruceni

Od: dawe* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

prosim o radu, muzu vyridit povinne ruceni za majitele vozidla? Na jeho jmeno. Osobne na pobocce. Musim na to mit plnou moc nebo tak neco?

dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lepší je vyřídit to přes internet.Ušetříte sí cestu na pobočku a tahanice o to jestli to lze nebo ne. Na netu vás nikdo nevidí a když máte rodné číslo a malý technicak tak je to za pár minut hotový. Navíc při sjednání z internetu dostanete i nějaké procento slevu a třeba u vyhledávače ePojisteni.cz ještě kód na stovku.

Na uzavření smlouvy není třeba rodné číslo!tam je třeba jen VIN a RZ vozidla!dokonce ani OP netřeba.Povinné můžete sjednat třeba na své douměsíční dítko!To jak po síti nebo i na přepážce,ale po netu dávají některé slevu 5-10% (např u Triglav nebo ČSOB poj..)

doplněno 06.02.13 11:27:

To je jasné,že chtějí podpis,ale to není problém!já to vyřizuji manželce,synovi atd tak tam bude můj podpis ale pr na manželku,syna atd!Mně po inetrnetu vyšlo vyšlo o víc jak 2000,-kč méně

doplněno 06.02.13 11:30:

Prostě jste se nechal odbýt.

Ještě jste se měl zeptat zda jim záleží na klienetch,protože dle toho,že Vás poslali do pryč přišli o klienta a tím i o Vaše peníze!Toliko jen můj názor.

Vyprdněte se na to,at si to dotyčný pak vyřídí sám a taky zaplatí za nepojištěné období CKP!

dawe*
hodnocení

Tak chteli po me podpis. takze mi to nesjednali. Tak nevim :/. byl jsem u axy, tam to vychazelo nejlevneji. Na pobocce mi dali cenu 2900. Na internetu 3333. Tak je to na internetu drazsi. zkousel jsem klikpojisteni.cz/... . To epojisteni taky vychazi draze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]