Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosim o radu, muzu vyridit povinne ruceni za majitele vozidla? Na jeho jmeno. Osobne na pobocce. Musim na to mit plnou moc nebo tak neco?
dekuji
Na uzavření smlouvy není třeba rodné číslo!tam je třeba jen VIN a RZ vozidla!dokonce ani OP netřeba.Povinné můžete sjednat třeba na své douměsíční dítko!To jak po síti nebo i na přepážce,ale po netu dávají některé slevu 5-10% (např u Triglav nebo ČSOB poj..)
doplněno 06.02.13 11:27:To je jasné,že chtějí podpis,ale to není problém!já to vyřizuji manželce,synovi atd tak tam bude můj podpis ale pr na manželku,syna atd!Mně po inetrnetu vyšlo vyšlo o víc jak 2000,-kč méně
doplněno 06.02.13 11:30:Prostě jste se nechal odbýt.
Ještě jste se měl zeptat zda jim záleží na klienetch,protože dle toho,že Vás poslali do pryč přišli o klienta a tím i o Vaše peníze!Toliko jen můj názor.
Vyprdněte se na to,at si to dotyčný pak vyřídí sám a taky zaplatí za nepojištěné období CKP!
Tak chteli po me podpis. takze mi to nesjednali. Tak nevim :/. byl jsem u axy, tam to vychazelo nejlevneji. Na pobocce mi dali cenu 2900. Na internetu 3333. Tak je to na internetu drazsi. zkousel jsem klikpojisteni.cz/... . To epojisteni taky vychazi draze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.