Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1,9 rozvody

Od: mathers322* odpovědí: 5 změna:

Zdar, včera už mi nehorázně hučely a pískaly rozvody, mám už strach protože je to čím dál tím hlasitější, teda mám dojem že jsou to rozvody, Je na nich najeto 100 tis. km

Takže měnit je musím tak či tak , Pumpu měnit nechci protože momentálně není cash :(

Chci koupit jen kladku a řemen, přemýšlím o sadě BOSCH

autokelly.cz/...

A kolik případně může cca stát výměna?

A jakou výdrž má takový řemen?

Jedná se o felicii 1,9d rok 2000

doplněno 02.02.13 10:15:

autokelly.cz/...

doplněno 02.02.13 10:19:

nebo co toto? Jaký je rozdíl? vydrží méně?

aukro.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

s výměnou neotálej,pumpa zde není součástí rozvodů-nicméně za srovnatelnou cenu rozvodů(lehce přes litr) bych jí vyřešil taky,to Dayco z aukra není špatný,kvalitativně na stejné úrovni jako SKF,Febi apod.

yrev9
hodnocení

0x

A nebo třeba INA. Na Aukru to je zbytečně drahý.

vltava2000.cz/...

Jak už zde padlo, tak vodní pumpu řešit nemusíš. Není v rozvodech.

mathers322*
hodnocení

Já se bojím že pumpa už nebude v nejlepším stavu, takže sadu koupím cca za 1100, a kolik asi může stát výměna? Já to nezvládnu

A co pumpu za 300?

vapol.cz/...

bez pumpy ty rozvody nedělej mohla by to bejt zbytečná a drahá práce

na pumpě nešetři vem značku meyle,skf,graf,a nebo jinou renomovanou značku

doplněno 02.02.13 16:39:

ten vapol bude náká čína

eshop.autodily-brett.cz/...

Pánové ,nevím kvalitu vodních pump od VW v prvovýrobě,ale běžně vodní pumpy u některých výrobců vydrží i 300 000km a více,takže pkd má auto jako první majitel od výroby a ví co se ním dělo,jak se provozovalo tak je zbytečné měnit,notabene tu píší,že není na rozvodech takže tuplem není třeba!Třeba Ibiza I a II s motorem 1,7D měla pumpu mimo rozvody,rozvody jen od kliky přes vačici a vstř.čerpadlo,obyč klín.řemen potom od kliky altik a vodní pumpu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]