Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BMW Xseries smartkey

Od: jiristransky® odpovědí: 2 změna:

Uvažuji nad provozováním diagnostiky a programování smartkey klíčů pro novější vozy převážně BMW (k této značce mám kladný vztah). Myslím si, že se tím dá poměrně slušně uživit. Diagnostiku mám vyhlídlou, ale aby to k něčemu bylo, chci nabídnout i programování klíčů (což ta diagnostika co mám vyhlídlou neumí), když někdo ztratí klíč nebo bude chtít jen klíč rozmnožit. Vybroušení planžety bych řešil přes známého, ale ten známý neumí nakódovat transpondér. Jaké je nejvhodnější a nejkompatibilnější zařízení na toto programování klíčů?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bono*
hodnocení

0x

Zdravím vás, moc jste mne pobavil. Jak jste dospěl k tomu, že třeba BMW X5, nebo X6 mají mají klíč. Osobně mám kartu v pěněžence, nic neodemykám, startuji tlačítkem. Neexistuje ani nouzový manuální klíč. Moje auto je už skoro 4 roky staré, a na silnicích vesměs jiná nevidím, maximálně hodně novějších.

takjan*

Náhradní klíč k bawu lze získat pouze originál z mnichova, po předložení veškerých dokladů v autorizovaném servisu BMW..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]