Nejste přihlášen/a.
Zdravím dnes jsem sel k autu a vidim jak na aute jsou prilepené popelnice mam nejake promackliny odřeniny atd. popelnice nebyli zabrzdeny a vitr co byl tak je odfoukl
Prosím kdo zaplatí tuto škodu havarijni nemam
foto 2i.cz/...
díky
Dobrý den dnes mi prisel email tento
Dobrý den,
Pojišťovna Vaši škodu odložila z důvodu neshledání našeho pochybení, jelikož došlo k pohybu kontejnerů vlivem povětrnostních podmínek a tudíž nedošlo právnímu pochybení naší společnosti, nemůžeme tedy nést zodpovědnost za škodu. Dle Vámi dodané dokumentace je zřejmé, že nedošlo k zanedbání při obsluze kontejnerových nádob
Dá se ještě nejak bránit aby skodu zaplatili? nebo po kom mám žádat náhradu skody?
Zajimá mě co kdyby tyto kontejnery porazili kočárek to nebude nikdo potrestán?
dekuji za odpovedi
Proste zivel - mate mit pojisteni nebo proste smula. Proc by mel byt za vsechno nekdo odpovedny, kdyz vam na to spadne meteorit, tak to bude horsi...
Zjistil jste, jestli v blízkosti nejsou kamery? Třeba by mohli zachytit viníka, nemusel to být nutně vítr.
doplněno 05.03.13 12:50:Pamatuju si, když na tátova služebního tranzita takhle přilítl přes noc kovový kontejner. Tyhle plastové jsou ještě v pohodě, ale ty kovové (jako jsou na fotce) jsou horší. Tenkrát byl hnutý nosník a dveře v háji.
kamery jsou daleko
Jde o to že prostě ty kontejnery musejí být zabezpečeny i proti povětrnostním podmínkám jako to bylo dříve.pod přístřešky které zabrání vetru v pohybu kontejnerů nebo umístěny na bezpečném místě kde nikoho neohrozí ani neohrozí cizí majetek.
Neumím si představit kdyby po chodníku šla mamina s kočárkem a proti ní jel tunový kontejner treba se sklem
byt neco jako bylo tohle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.