Nejste přihlášen/a.
dobrý den mam octavii 2 facelift 1.9 tdi 77 kw a n eže by jsem nebyl spokojený s dynamikou ba naopak jsem i se spotřebou ale nejak sem si zvykl na silnejší a chtel bych ještě silnejší auták, halvne to předjiždeni je o nečem jinem oproti felde co sem el před timhle, ale nevím zda je lepší vymenit auto třeba za 2,0 tdi CR nebo risknout chiptuning kde papírové informace slibuji zvyšení na 113 kw a 324 nm ze současných 77(87) kw a 250 nm, bude to znát? vydrží to to tauto? je to ročník 2010 skoro plná palba.. jede heky jel jsem s tim zatim jen 195 na tachometru myslim že se tachometrových při tošce potrápeni vyšplhá na 210 ale s chiptuningem by to mohlo jit i více ale ž zbytečné na nše dálnice max 140 - 150 jak sem sám poznal
113kw už je hodně... ladí se to myslím na 100... vyhledejte ve vašem okolí nějakého renomovaneho ladiče s válcovou zkušebnou a poptejte se co a jak...určitě to vydrží ale musi se s tim jezdit s rozumem.. jak tomu budete furt šlapat na krk tak se bude rychleji do haje spojka, turbo.. pokud se to s rozumem naladí a nebudete s tim jezdit jak prase tak se není čeho obávat...
poohlížím se na firmu CIMBU ta to má takle napsané že to ladi na tyto hodnoty koukal jse i po jiných ale naledný na 134 a 370 nm už semi zdá přehnané ale todle CIMBU s 113 kw a 324 nm se mi zdálo jako idealní ale nevim jestli do toho jit nebo ne, jasne že jak prase nejzdim, ale občas si to proste užiju tu jizdu tak jedu brzda plyn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.