Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám starý stroj Seat Ibiza 021A 1.2 44kW a do ted mi velmi dobře slouží. Ale nedávno mi začal při zatáčení do ostřejších zatáček i na nízkou rychlost značně škubat volant, že je i co udržet. Při škubání se od přední nápravy ozývají rány. Prosím poradíte mi co by s tím mohlo být a jak bych na to mohl popřípadě přijít? Děkuji za odpovědi.
Nečetl jsem všechny odpovědi,ale tento model 021A ale s dehtem jsem jezdil i s vadným homokinetákem a nic s volantem něškubalo,ale dle popisu by to mohlo být ono,nebo sníh a led v podběho a kolo v rejdu o něj drhne.Co mně ale ta moje dehtová mrch dělala- při jízdě na zčásti namrzlé vozovce (resp jeno kolo na kluzku a druhé na asfaltu) kopalo do volantu!
Tak jsem sundal obě přední kola ráfky byly čisté tak jsem pro jistotu obouchal sních z podběhů ale tím to nebylo. Stále to dělá stejně a jen u levého předního kola. Ted se ještě přidalo tiché ťukání i když jedu rovně, tukání se zvyšuje a snižuje dle rychlosti, takže to bude asi ten homokineták.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.