Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mercedes nemůžu odemknout

Od: viki72 odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

Mám Mercedes ML, centrální zamýkaní není funkční, takže zamýkám manuálně. Ale včera se něco stalo, vůbec nemůžu odemknout. Dám, klič do kliky, otočím, ale klíč se rychle vrátí do původní polohy, neodemkne se, takže se nedostanu do auta. Prosím o radu, co to muže bít za problém a co mám dělat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hele viki '72 jestli máš meďoura ml tak to hoď do servisu mercedes oni už si dudou vědět rady co stím, meďoura tada na poradně má asi málo kdo*smich* tim chci říct když už máš meďoura peníze za servis by neměl být problém, vždyť zámek je vlastně prkotina*frajer*

doplněno 28.01.13 13:40:

buď zavoláš servisáka k sobě domů nebo rozbiješ okínko*frajer*

k2

Kde se v lidech bere presvedceni, ze Mercedesem musi jezdit milionari? Neni to jen obycejna cechackovska zavist?

Mercedes ML jde dnes koupit za cenu Fabie (do 100tis)

artik*
hodnocení

0x

servis a 900 za hodinu *smich*, za 2-3 hodiny maj hotovo

viki72
hodnocení

A jak se dostanu do servisu, kdyz se nedostanu do auta?

erikch*

chlapi vy jste ale závistiví-mimoto hodina v Mercedesu na Rohanu-což je Praha(tuším M3000) je hodka za 600,-což je totéž co dáte za skvělý servis Škoda...

artik*

já psal cenu takovou jakou si berou u nás .

No asi budeš muset zavolat a oni přijedou . To je to takovej problém?

hodnocení

0x

hele K2 nečiší ze mě závist, ale klidně až si pán koupi klidně bently nebo ferari, ale chtěl jsem říct, že na poradně nebude mít mnoho lidí mercedes, tak ať se obrátí raději na mercedes forum bude uspešnější, jestli si koupíš dražší auto musíš počítat že málo co zpravíš doma a servis dude taky dražší než u zmiňované tvé fabie za stejné peníze jak píšeš

frantisekpetru*
hodnocení

0x

A co zkusit asistenční službu v rámci povinného ručení.

krakonos*
hodnocení

0x

odpojit baterii

erikch*

baterie asi těžko,když se nedostane aby otevřel kapotu(bez násilí)-zkoušeli jsme tradá kufr...? problém bude asi v konektoru uvnitř ke kostce centrálu,těžko říct...Proto se to jakoby šprajcuje...

artik*

tomu říkám rada . Jak to má udělat , když se nedostane do auta?

krakonos*

musi odelat kryt pod motorem a dostane se k lanku kapoty. jo a musi si udelat hacek ze silneho dratu.

viki72
hodnocení

Dekuji za rady. Chtěla jsem to dát do pořádku, než se manžel vrátí z cesty, ale vzdávám to. Anebo jsem aspoň chtěla znát, co jsem asi zas provedla s tím autem. Je na to dost háklivý. Tušila jsem, že to bude baterie, ale teď, samá nevím.

erikch*

baterií to nebude-mechanika zámku jako takového je na baterii(jejím nabití apod.) zcela nezávislá-bude tam mechanický problém-jenže to půjde zjistit až po odmontování tapecu...

kubikmalik*
hodnocení

0x

Dobrej den,mercedes jsem nemel ale takto mi zlobilo zamykani u bmw,na konec jsem se dostal do auta nasilim pac to nemohl odemknout ani servisak a to pres bocni okno abych vymenil spalenou pojistku za asi 2 kc. Takze bych se mrknul na pojistky ale medour nevim kde je ma jestli ve vnitr auta nebo u motoru,ja to mel pod zadnima sedakama.To bych videl jako moznost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]