Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterka do Feldy

Od: starek odpovědí: 6 změna:

ahoj,

poraďte mi, prosím nějakou autobaterku do feldy 1.6 kombi, co yse kapacity a rozměrů týče, bohužel původní nemám u sebe:(

zkuste prosím zde: autohotarek.cz/...

moc děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

originál je 44 Ah, ale vejde tam i s větší kapacitou. Dal bych tam klidně 56 Ah a dej si pozor, aby "mínus"bylo nalevo ;)

doplněno 27.01.13 12:54:

takže tuhle :) autohotarek.cz/...

jabraka*
hodnocení

2x

Vše co tu nabízejí s kapacitou 45 Ah můžeš použít.Ani cena není tak špatná.Já osobně jsem ve vší spokojenosti koupil v Kauflandu podobnou,i když ne zrovna Vartu,za 960 Kč.

JABRAKA

kratast*

kouknete se na stranky www.cekl.cz

ma pekne ceny a poradenství

martinhajek*
To je opravdu velice složitá záležitost, vybrat akumulátor do Felicie, že je potřeba poradenství...
Dej tam tu co na ní dal odkaz mikihans.

endyfrog*
hodnocení

0x

Já bych dal 55AH v zimě bezproblémové starty pokud chcete ušetřit dejte 44AH ale jde o nějakou stovku víc na tý 55AH

gumidek*
hodnocení

0x

Klidně tam vleze i 69Ah (sám mám jednu ve Favoritu).

Ve Feldách většinou bývá standartně 55Ah a od výroby tam bývala 45Ah nebo 44Ah (teď nevím přesně) baterka.

Čím víc, tím líp v mrazech nebo při poruchách na silnici a s motorem (ono blikat na varovky taky něco žere).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]