Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveřní zmky GOLF 3 - Večně zamzrají

Od: tomasjedno* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, už nevím co stím. Vše jsme udělali. Ale furt a furt zamrznou. Rano jdu k autu odemknu a dveře nejdou musím zadními. Ale kdyz auto necham v pozici "odemceno" cca 15-20minut tak zamek povolí a jde normálně odemknout. Ale opět co auto zamknu na dalších 20 minut tak pak zas je zamznuto. Co stím? Už jsem to prostříkal haldou konkoru a stále tohle dělá. Co to může být? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

prolej to nemrznoucí směsí do ostřikovačů až to povolí vyfoukej vzduchem a stříkni silikonovým olejem mělo by to dát pokoj

jabraka*
hodnocení

0x

Existují spreje s nemrznoucí kapalinou,stačí prostříknout.Já používám kapku glycerinu na klíč a zakvedlám s ním v zámku.

JABRAKA

tomasjedno*
hodnocení

já auto odemknu a zmaknu dálkou takze nijak nic do zamku zadnej klic nedavam :((

hodnocení

0x
Každé svinstvo, co do zámku nastříkáš, může nízkými teplotami ztuhnout nebo až zamrznout. Záleží na obsahu vlhkosti.
Osvědčené je po vyčištění zámku namazat ho grafitovým práškem. Bezvadně maže a nezamrzá, odpuzuje vodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]