Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nejvyšší rychlost z skůtru 50 ccm

Od: ponky* odpovědí: 12 změna:

Jakou nejvyšší rychlost jste dokázali dostat ze skůtru 50ccm...otevřel jsem variátor a vyměnil jsem výfuk...Jde ještě něco udělat pro znatelné zvýšení výkonu? mám skůtr Peugeot Vivacity sportline 50ccm

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jasně, třeba lepší palivo, otázkou pak je, kdy nějaká zásadní součást motoru odejde. Nepokoušel bych to.

ponky*
hodnocení

přemýšlel sem nad laděnou řídící jednotkou, ale nejsem si jist jestli se to za ty prachy vyplatí..

tr

Zdravím, kamarád takovouhle mašinku vylepšil na rychlost kolem 100 km/h, ale jak to Vám raději psát nebudu.

ponky*
hodnocení

ale jo! jen povídej :D

punker*
hodnocení

0x

kamoš měl poladěnýho skůtra a dal s tím i 120km/h ale převrtal ho na 70ccm :)

to se mi nezdá reálné! 50 nejde převrtat jen tak, a pístu musí odpovídat větší válec klikovkaatů atd. a vyšší výkon se nepodílí na zvýšení rychlosti sám o sobě, ale dělá to také jinak odstupňovaná převodovka. To že jede 70ccm 120 je podle mě technický nesmysl. Možná tak leda při pádu z vrtulníka.

tesyk*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

jsi mladý a těžko pochopíš mě. ale měl by ses zamyslet nad smysluplnností své práce. Z mixéru závoďák neuděláš. MJ.výkon seti zvýší jedna dvě tvrdým odlehčením motocyklu (pokud to jde) kdy na jednotku jeho váhy pak připadne větší poměr výkonu ku váze. Přípdně snížením odporu vzduchu - proto mají závodní stroje lehké kapotáže,nemají budíky baterie klaksony velká zrcátka a podobně.

mech
hodnocení

0x

cca 80km/h a do vrchu , aleto jsem musel běžet vedle *cert* mouchy *cteni*

hodnocení

0x

Pokud chceš zvýšit výkon,tak prodej a kup výkonnější! Je to jen padesátka a i když rekord je někde u 250km/hod u této kubatury,se seriovým strojem poneúpojede více než je lostrukční rychlost!Max pkd by šlo tak výměna rozety jak se dělalo na pístech,ale pak je to o něčem jiném-na rovině či z kpce třeba kilo a do kopce se ploužit rychlostí pomalé chůze!

rozetu bych měnil jedině do pomala=do síly.Do rychla se přetěžuje spojka a motor.

praivo*

Co to bylo za skútr, že s 50 ccm jel 250 km/h? Nějak se mi to nezdá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]