Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdové trmeny-jaka barva?

Od: lakyr odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer, mám tmavě modré auto, spíše trochu do fialova, budu tqm dávat lité kola- stříbrné. jaký odstín barvy by jste daly na třmeny a zadní bubny? v barvě auta?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych tam dal třmeny, které hlavně brzdí, než aby byly hezký.

kratast*
hodnocení

1x

volil bych stribrnou je neutralni nebo cernou.

rekl bych ze takove ty cervene, modre zelene spis by jsi byl za trapaka pokud nemas baworaka nebo mergla.

albatros498022*
hodnocení

0x

Šel bach do žlutý nebo oranžový.

erikch*
hodnocení

0x

jde o to co je to za auto-s jakými koly bude obuto atd...Třeba angel eyes vypadají na čemkoli jiném než BMW divně,přišel s tím Bawor a tam to taky patří...Podobně třeba právě ty třmeny-pokud to nejsou Bremba,je trošku divné je dávat do červené-prostě červená na třmenech=Brembo...

vadí že mám červené třeny a bremba pouze kotouče? :D

kratast*

a co mas za auto. rekl bych fabii 1.

nee polo 6n2

doplněno 25.01.13 19:36:

černá metla a červené třmeny.. nevypadá to marně

erikch*

pokud nejsou i kotouče červené,tak to neva...*smich*

kratast*

marne to mozna nevypada ale furt to je polo a s tim nic nenadelas

ja s tím ale nic dělat nechci.. vozi mě to bez problemu.. svezeni s tim je pěkné... v zatáčkách sedí.. ja si nestěžuju.. nepotřebuju žádnou leštěnku ani trhač asfaltu... hlavně když dobře slouží a málo žere... to je má priorita.. a nějaké malé vylepšení mu jistě neuškodí :)...

buky*
hodnocení

0x

Pokud jsou brzdiče stříbrné neorezlé, tak to nech bejt, pokud už nejsou, šoupni na ně po dokonalém očistění bronzovou barvu. V kombinaci s novejma kotoučema a deskama to vypadá bombově a neřve to do dálky z podběhů. Ty zelený, červený, žlutý nebo v barvě vozu už v dnešní nikdo obdivovat nebude!

ar*
hodnocení

0x

Ať si vyberete odstín bary jaký chcete a který se vám bude líbit. Použijte vždy jen dvousložkovou barvu. Barvy prodávané ve spreji, určené dle vyrobce právě na toto použití, brzová kapalina krásně naleptává. Nástřik tak vydží jen do prvního problému z brzadama, popř. do první výměny kapaliny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]