Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
objevil se mi problém v podobě promáčkliny na fabii, viz. příloha. Nemá někdo zkušenosti s tím, zda se to místo dá vyklepat (promáčklina cca. 1x2,5 cm, lak nepoškozen)?
Foto je pouze ilustrační, na vlastním autě je Rallye zelená barva a mám strach, že když by se to kitovalo a stříkalo, tak by tam byl vidět barevný přechod přechod.
Jak někdo píše ,že se navaří očka,no nevím já viděl,že se přilepili nějaký tavným? lepidlem, a pak se to vytahuje,po opravě se jen odlepí (jakoby odlomením-lep zůstane na očku) a kastle,resp.postižené a opravené místo se jen vyleští.nebo se používájí další metoda opravy bez stříkání tmelení atd v autosalonu to kdysi ukazovali a byl to p.Zbyněk Merunka,který byl s autem v servisu a uváděl tuto pasáž daného pořadu!
Zavolej semhle, tady to spravujou perfektně, nechával jsem tam dělat některý ďolíky, poslal jsem tam i souseda s namačknutým volvem a přijel nadšenej! vinicars.cz/...
Dnes jsem vracel autopůjčovně (pracovníkovi v mém bydlišti) Hyunday I20 a při prohlídce vozu jsme narazili na malou promáčklinu na dveřích (od nějakého dobráka při otev. dveří)v lemu asi 1,5 cm velkou a tak 0,5cm hlubokou,lak narušen není.Pracovník mi sdělil,že mne zítra budou kontaktovat ohledně případného řešení(náhrada škody), kolik asi takováto sranda stojí?
...dlouho nic a dnes mi přišla faktura na proplacení 4.800kč za lakování dveří. Přijde mi to jako nehoráznost, jak jsem popsal výše ohledně rozsahu promáčkliny
Copak půjčovny nemají auta havarijně pojištěné,zvlášť když jde o 2 roky starý vůz? V tom případě bych měl zaplatit jen určité procento spoluúčasti, nebo se pletu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.