Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý znak

Od: chroby odpovědí: 2 změna:
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti nebo rady ohledně začernění znaku na kapotě? Co použít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Proč černit znak? Stydíš se za své auto, tak proč sis ho koupil...? Třeba já jsem na logo škodovky na svém vyloženě hrdej, ale k věci.

Buď reliéfní vykytovat a zalakovat nebo místo lakování použít 3M fólii a přelepit jí ten znak. Nebo znak demontovat a zakytovat prohlubeň v kapotě,...

Fotka by bodla, ať víme o čem mluvíme.

doplněno 23.01.13 16:19:

Jestli je to logo třeba VWgnu, tak by možná stačilo jen tu gromovou s povrchu odbrousit smirkem pod vodou a mít černý znak na zelené...;)

doplněno 23.01.13 16:20:

Na zkoušku bych to přelepil černou elektrikářskou izolačkou...jak to bude vypadat

chroby
hodnocení

to je jasny, ze se nestydim :) jen by se mi to libilo vic, auto je tmave zeleny a ta cerna mi k nemu proste padne líp než stříbrná.

Černý znak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]