Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera mi zůstal klíč v zámku fábie, rozdělal jsem vložku a ejhle. Jsou tam zlomený takový podložky. Hledal jsem novou vložku ale ta je docela drahá. Našel jsem však i opravné sady: např: e-nahradnidily.cz/...
ale nevím kde jí koupit v Praze. Objednávat by bylo asi na dlouho a já to potřebuji co nejrychleji.
Nevíte o nějakém obchodu v Praze, kde by se nechalo sehnat? nebo popřípadě s kým si to nechat objednat abych to měl druhý den?
Díky
zdravím, pře měsícem jsem řešil stejný problém u seata, doporučuji vyndat všechy kousky a stavit se do kamenné prodejny, protože u mne bylo více druhů toho zvedátka co se vám zlomilo, u seata to byly tři druhy 71 mm, něco přes 50 mm a potom uplně jiný tvar, takto radím vzít do kamenné prodejny a změřit to přesně ať to je na tuti. Já jsem chtěl odemknout a vyndal jsem vložku zámku i s klíčem z kliky
na poradně se něděkuje,ale přiděluje něco jiného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.