Hodnocení výrobků německé firmy HEPU

Od: Datum: 22.01.13 22:25 odpovědí: 4 změna: 26.01.13 13:11

jaké máte zkušenosti s touhle firmou ve vodních čerpadlech (vodních pumpách)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.01.13 12:34

Ve Favoritu 2 rok a stále OK. Používají kvalitní ložiska a i silentblok mám origo Gumokov.

doplněno 26.01.13 12:32:

Autokelly mají předraženo vše. V jiných mototechnách seženeš to samé za míň.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: buky*
Datum: 23.01.13 23:03

Německá firma Hepu dodává vodní pumpy do prvovýroby, je to kvalitní výrobek, prvotřídní zpracování montáž bez obav za originál, narozdíl od některých, převážně italských výtvorů. Já montuji do VW group pokud ne orig,.zásadně Hepu a naprostá spolehlivost.Mohu jen doporučit.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: olinlitomericko
Datum: 26.01.13 12:20

Díky za názory: jen mě děsí ceny vodní pumpy- HEPU 750,-Kč ( AUTOBEAS LOVOSICE )

STARLINE 760,- Kč ( AUTOKELLY )

SKF 1536,-Kč ( AUTOKELLY )

No a sázet na kvalitu za podivně nízkou cenu? No jsou prý na trhu asi pět let, tak opravdu nevím, co si mám myslet. Těžká volba aby čék nemusel každý dva roky ležet pod autem...

Od: buky*
Datum: 26.01.13 13:11

Prvně- HEPU GmbH je předním evropským výrobcem vodních čerpadel nejenom pro evropské, ale i asijské automobily.Opírá se o zkušenosti výroby více jak 40 let. ( nevím kdo vám podal tu milnou info že, 5let?). Co se týče ceny tak SKF je kvalitní, o tom žádná, ale jejich cena v sortimentu nd na auta je nastavena na hladinu originálních dílů za maximální ceny autorizovaných prodejců aut a nd. Hepu nabízí kvalitu originálu,za cenu druhovýroby a přímou logistiku do prodeje, nikoli překupní systém přes výhradního dovozce jako třeba SKF. Ten drží velkoobchodní cenu poměrně vysoko a dodává ji prodejcům ne zrovna s nízkou marží jako je právě auto KELLY, ELIT a podobní dobráci.Starline je na úrovni číny, v síti KELLY za dosti nadsazené ceny.

doplněno 26.01.13 13:23:

Nebo to neřeš, dej to do autorizovanýho servisu, tam ti daj jen originál a máš to vyřešený, včetně dokladu a záruky, jen to bude stát víc peněz. Pokud ti to vyhovuje, nejednodužší volba klidného spaní.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.