Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekologická daň - chtějí maximální částky?

Od: zdenek* odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem zažíval šok!Jedno auto jsem neodhlásil na budoucího majitele,protože jsem mu při prodeji nechal malý TP.

Druhý šok jsem měl když jsem chtěl přihlásit auto z bodovým vztřikem a řízeným katalysátorem rv 95.Úřady nejsou vůbec informované,odvolávají se na cokoli jen aby Vám mohli dát" dle uřednice" PLNOU PALBU!10tis/kč"

Na konec kvůli tomu že na to nemysleli při vypisování TP(což byla asi jejich pracovní náplň) nám nezbyde,než si vzít den dovolené,nevštěvovat DEKRU,platit 1200kč a třepat se jek to dopadne.

Tak to Vám zelení fakt děkuji ,a přeji Vám ,aby lidi ty auta neházeli do lesa a nevymýšleli pohádky o krádežích tak jak jsem dnes slyšel ty pohádky. . . . . .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proc DEKRu? Na to by snad melo stacit vyjadreni autorizovaneho dovozce, ze dany typ motoru splnuje takovou a takovou emisni normu.

Jinak samozrejme ze to ma katalizator a je to strikacka nic neznamena. Dulezite jsou emise.

Souhlasim s Vami, ze je to hnusna byrokracie - kazdej urednik na dopravce by mel vedet, ze pokud to bylo prodane nove v CR (a konec koncu kdekoli v EU) v roce 95 tak to dle tehdy platnych predpisu stoprocentne danou normu splnuje.

Na uradech je to jeden ignorant vedle druhyho...

jabraka*

Axusi,na těch úřadech se dá předpokládat,že jsou ignoranti a nezajímá je nic než zákon,že je schválen ještě většimi ignoranty.to je to pravé.Za každou cenu schválit buzeraci lidí.

JABR

hodnocení

0x

Jak můžou, prosím, zelení za to, že někdo špatně vyplní techničák?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]