Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem zažíval šok!Jedno auto jsem neodhlásil na budoucího majitele,protože jsem mu při prodeji nechal malý TP.
Druhý šok jsem měl když jsem chtěl přihlásit auto z bodovým vztřikem a řízeným katalysátorem rv 95.Úřady nejsou vůbec informované,odvolávají se na cokoli jen aby Vám mohli dát" dle uřednice" PLNOU PALBU!10tis/kč"
Na konec kvůli tomu že na to nemysleli při vypisování TP(což byla asi jejich pracovní náplň) nám nezbyde,než si vzít den dovolené,nevštěvovat DEKRU,platit 1200kč a třepat se jek to dopadne.
Tak to Vám zelení fakt děkuji ,a přeji Vám ,aby lidi ty auta neházeli do lesa a nevymýšleli pohádky o krádežích tak jak jsem dnes slyšel ty pohádky. . . . . .
Proc DEKRu? Na to by snad melo stacit vyjadreni autorizovaneho dovozce, ze dany typ motoru splnuje takovou a takovou emisni normu.
Jinak samozrejme ze to ma katalizator a je to strikacka nic neznamena. Dulezite jsou emise.
Souhlasim s Vami, ze je to hnusna byrokracie - kazdej urednik na dopravce by mel vedet, ze pokud to bylo prodane nove v CR (a konec koncu kdekoli v EU) v roce 95 tak to dle tehdy platnych predpisu stoprocentne danou normu splnuje.
Na uradech je to jeden ignorant vedle druhyho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.