Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny!
kamarád na Felícii 1.3 MPI má problém s topením nedávno jsme měnily rádiátor,no a ted mu jede ventilátor jen na jednu rychlost na 1,hřeje na 2 málo a na 3 vůbec,čím to může být prosím?
Já to spíš pochopil, že mu jedou všechny rychlosti, ale čím rychleji, tím studenější vzduch - tzn, že radiátor nestačí dohřívat. Viděl bych to taky na ten vzduch.
taky jsem pochopil,že čím vyšší rychlost ventilace(ta asi fachčí),tak fouká studenější vzduch-čili "nestíhá" topení,je to tak...?
toto mi napsal co mu to dělá:
když chcu to spustít na 3. vetilator tak mne to nefoukajel jsem a z ničeho nic mi to samo vyplo ventilator a tak jsem to dal na menší sice to topí, ale nema to takovou vyhřevnos dlouho to trvá než se to vyhřeje to auto ,a když jsem tam měl neutral a zastavil jsem tak mi to přestalo hřat bud byto mohlabýt pojistka protože tam mam15aperovou a ma ta byt25
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.